Témák

Hogyan vidíthatnál fel bennünket?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

grill

2010. június 10.

Szerdán az MR1 Kossuth Rádió vendége voltam. Beszélgettünk Pásztor Zoltánnal a főzésről, a főzés örömeiről, és mindenről, ami a konyhában

2010. július 27.

Kicsit megvariáltam a hagyományos hagymalevest, kiegészítettem egy kis barnasörrel. Fenséges lett! Hozzávalók:2 evőkanál étolaj4 db nagyobb vöröshagyma1 evőkanál cukor1 evőkanál

1999. november 30.

A citromaromájú zöldbab, gorgonzola sajttal feltúrbózva igazán könnyű nyári étel ebben a hőségben. Hozzávalók: 40 dkg sárga és zöldhüvelyű zöldbab

-0001. november 30.

"Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy az emeleti konyhaosztályon főzési bemutatóval és kóstolással várunk minden kedves vásárlót!" Hétvégi programajánló: főzz

COM_TAGS_READMORE

2018. április 16.

Vérpezsdítő nyáresti grillezésre hívtuk a barátainkat, erre készítettük ezt az izgalmas báránysültet. A pácolás fontos az előkészítésnél, melynek titkos fűszere

COM_TAGS_READMORE

2016. június 07.

A grillezés, sütögetés sokunk kedvenc nyári elfoglaltsága. Süthetünk húsokat, halakat, zöldséget, és ezeket remek salátákkal, házi kenyérrel, kuszkusszal, pácolt sajtokkal, mártásokkal köríthetjük.

-0001. november 30.

"Figyelem felvétel!" Hangzott el a szerkesztő utasítása, és a kamera elindult. Vadrizses kenyeret sütöttünk az optikák előtt. Nézzétek, és süssetek!

2012. július 04.

Levendulás ötlet, hogyan tegyük különlegessé a befőzött sárgabarackot. Hozzávalók: 10-12 db sárgabarack, 10 dkg cukor, 4 dkg vaj, 3 cl

2011. május 19.

Érik az eper, virágzik a levendula. Illatos-pikáns lekvár kerekedhet ki, ha kombináljuk a gyümölcs és a virág ízét. Hozzávalók: 1,2

2012. március 06.

Forrón tálaljuk bögrékbe, egész fahéjjal díszítsük. Testet-lelket melegítő leves. Hozzávalók: 1 evőkanál vaj, 6 közepes méretű sárgarépa, 1 db