Előételek

Fizessen a hirdető helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben ...

2019. február 05. Előételek

A reggeli fontos dolog, nem érdemes kihagyni. Sokszor azonban kevés rá az időnk, ezért marad a müzli vagy a hideg felvágottas kenyér, meg egy kávé vagy tea. Ugye Te is vágynál valami finomabbra? Ma már majdnem minden háztartásban vannak mikróba betehető edények, így bögrék is, amiben percek alatt elkészülnek a következő sós és édes finomságok.

Bővebben ...

2017. március 09. Előételek

A divatos medvehagyma és finom lágy kecskesajt segítségével remek előételt tudunk varázsolni asztalunkra. Tálaljuk friss salátával, adjunk mellé frissen kisült kenyeret és paprikakompótot.

Bővebben ...

2018. június 19. Előételek

A faszénen megsütött padlizsán átveszi a szén füstös ízét. Ha módotokban áll, készítsétek el parázson. Az elkészített olajos-sajtos finomság hűtőben egy hétig eltartható.

2017. február 15. Előételek

Nézzétek meg, hogy tekerik Pekingben a palacsintát. Kacsa helyett én sertés szűzpecsenyét sütöttem tölteléknek, de maradék sültekből is el lehet készíteni. A mártáshoz ajánljuk füstös szilvalekvárunkat, melyet a Lekvárosházból tudtok megrendelni.

Bővebben ...

2017. március 30. Előételek

Húsvétkor a főfogás a sonka, a torma, több helyen kolbász is, és a főtt tojás. De hogyan tálaljuk, hogy olyan finom legyen, hogy jövőre is erre járjanak a locsolók? Kínáljunk töltött tojásokat! Készíthetünk citromkrémes-kapribogyósat, garnélásat vagy sonkásat, de még céklakrémeset is.  Az igazán ínyenceknek bemutatunk egy pikáns pácolt tojást is.

Bővebben ...

2017. január 15. Előételek

A sajtok régóta fontos szerepet töltenek be az olaszok életében, és ételeikben. Most néhány jellegzetes sajt mutatkozik be.