Desszertek

Bemutatjuk aaa… szponzorodat!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

2017. szeptember 15. Desszertek

Rozmaringgal házasítottam a gyümölcsöket, fenséges íz lett belőle.

Bővebben...

2017. május 16. Desszertek

Itt az ideje kimenni a természetbe és begyűjteni egy-egy szatyornyi bodzavirág tányért. Finom szörpnek, rántva vagy akár bólénak is. Virágából készített teával pedig jót izzadhatunk. Friss receptek bodzából!

Bővebben...

2017. május 22. Desszertek

Hogy mi az a kukucska? Anyukám sűrű palacsintatésztát kavart, majd belemártotta a füzérben lógó édesakácvirágokat. Forró olajban pillanatok alatt kisütötte. Emlékszem, én szórtam meg mindig porcukorral. Most Ti is kipróbálhatjátok.

Bővebben...

2017. április 04. Desszertek

Sütés nélkül készíthető el ez a finom sajttorta, amely a csokitojásokkal válik igazán húsvéti desszertté.

Bővebben...

2017. május 19. Desszertek

Különlegesen finom ez a paszternákkal megbolondított sütemény. Az egyszerű kevert tésztát feldobhatjuk a belereszelt zöldségekkel; cukkinit és céklát is használhatunk sütibe.

Bővebben...

2017. március 22. Desszertek

Ha Skóciában kérsz pogácsát, ne lepődj meg, ha édeset kapsz. Scone észak-skóciai kisváros, valamikor Skócia fővárosának tekintették, hiszen itt koronázták a skót uralkodókat. A városról kapta a nevét az édes pogácsa, amely sütőporral vagy szódabikarbónával készül, így nem kell keleszteni. Gyorsan elkészül, és nagyon sokféle gyümölccsel variálható. Nem túl édes, vajjal, lekvárral vagy vanília szósszal tálalva az ötórai teázás megkoronázója lehet.