Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
Egészséges saláta pikáns indiai fűszerezéssel. Grillezett, sült húsok mellé köretnek ajánljuk, de vegán fogásnak is kitűnő indiai fűszeres lapos kenyérrel.
Unalmas a tartármártás? Kipróbálnál valami izgalmasabbat? Akkor ne félj mártásodat feldobni új ízesítőkkel, fűszerekkel! Adunk néhány szuper ötletet.
A következő salátát nagyon egyszerű összedobni, és akár dunsztos üvegben is bevihetjük a munkahelyünkre, ebédre. Ha otthon vendégeknek tálaljuk, akkor is jól mutat az üvegben. Néhány szelet pirított bagettel fogyasszuk.
A magyar narancs szó az észak-olasz narancia – sztenderd olasz arancia – közvetítésével a spanyol naranja szóból származik, a spanyolba pedig az arab nárandzs útján került, melynek végső forrása talán a szanszkrit (óind) náranga ’narancsfa’. Világos, ugye?
Nyári sütögetős partik különleges fogása lehet ez a saláta. Nagyon egyszerű, csak pár hozzávaló kell hozzá, krémes, sós és pikáns ízek keverednek benne.
Dinnye, menta és feta sajt. Külön-külön is finom, de salátának elkészítve, mindenki kedvence lehet a tikkasztó melegben, vagy grillpartin. Próbáljátok ki, megéri!