Receptjeim

Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

2017. június 25. Köretek

A mángold nálunk kevésbé ismert, mint a déli országokban, pedig nagyon finom. Az íze a spenóthoz hasonló, de annál erőteljesebb. A levelekből főzeléket, zöldköretet készíthetünk. Kiváló fogás nyári grillezett pecsenyék mellé.

Bővebben...

2017. május 22. Desszertek

Hogy mi az a kukucska? Anyukám sűrű palacsintatésztát kavart, majd belemártotta a füzérben lógó édesakácvirágokat. Forró olajban pillanatok alatt kisütötte. Emlékszem, én szórtam meg mindig porcukorral. Most Ti is kipróbálhatjátok.

Bővebben...

2017. június 13. Befőzés

Bármilyen furcsa, ahhoz hogy karácsonykor diólikőrt kortyolgassunk, most kell nekilátni az elkészítésének. Zölddiólikőr-készítési ötletek következnek.

Bővebben...

2017. május 19. Desszertek

Különlegesen finom ez a paszternákkal megbolondított sütemény. Az egyszerű kevert tésztát feldobhatjuk a belereszelt zöldségekkel; cukkinit és céklát is használhatunk sütibe.

Bővebben...

2017. június 05. Köretek

A gyümölcsös szalszák forróbb vidékekről származnak, jellemzőjük, hogy a szaftos édes gyümölcsök íze harmonizál bennük az aromás fűszerekkel. A szalszák kiemelik a pecsenyék ízét, izgalmas kísérők és egyben színpompás fogások. Próbáljuk ki a cseresznyés változatot.

Bővebben...

2017. május 18. Befőzés

Az eperlekvárt finom fűszerekkel tehetjük még különlegesebbé. Mi most gyömbérrel ízesítettük, de kipróbálhatjátok bazsalikommal, levendulával és marcipánnal is. A befőzéshez szükséges eszközöket megrendelhetitek hozzá a boltunkból.