Receptjeim

Hogyan vidíthatnál fel bennünket?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

2019. október 02. Befőzés

Itt az ideje, hogy a már kapható zamatos birsalmából eltegyünk télire. Egyszerű lekvárreceptemet osztom meg veletek. Használjátok palacsintához, süteményekhez, és próbáljátok ki libamájhoz, sajtokhoz és pástétomokhoz is!

Bővebben...

2019. augusztus 29. Befőzés

A fügét legjobb nyersen elfogyasztani, esetleg egy kis olívaolajjal, szárított sonkával, pikáns sajttal kínálni. Készíthetünk belőle lekvárt, ízesíthetjük narancshéjjal vagy narancslével, aszalt datolyával. Most fügemustárt készítünk belőle, amit sajtokhoz, pástétomokhoz, hideg sültek mellé kínálhatunk. A NolTV videóján meg is nézhetitek, hogy készül.

Bővebben...

2019. szeptember 23. Desszertek

Rozmaringgal házasítottam a gyümölcsöket, fenséges íz lett belőle.

Bővebben...

2019. augusztus 20. Befőzés

Természetesen nem hagyományosan készítjük el a szilvalekvárt. Egy finoman fűszeres verziót főztünk a NolTV videóján, mert az nem csak finom, de ajándékként is jól jöhet majd. Akinek ez sem elég, annak további tippeket adunk, hogyan és mivel variálhatja a megszokott ízeket.

Bővebben...

2019. szeptember 10. Befőzés

Az indiai konyhából származó fűszeres lekvárt, chutney-t készítünk körtéből, mely a sok illatos fűszertől lesz igazán pikáns.

Bővebben...

2019. augusztus 07. Befőzés

A nyár kincseit az év hidegebb időszakában is élvezhetjük. Paradicsomból, cukkíniből, padlizsánból készítettünk tésztaszószt, amit tartósítószer nélkül tehetünk el.