Receptjeim

Tetszik? Akkor viszonozd!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

2017. május 16. Desszertek

Itt az ideje kimenni a természetbe és begyűjteni egy-egy szatyornyi bodzavirág tányért. Finom szörpnek, rántva vagy akár bólénak is. Virágából készített teával pedig jót izzadhatunk. Friss receptek bodzából!

Bővebben...

2017. április 16. Főételek

A legfinomabb fűszer a bárányhúshoz a fokhagyma és a rozmaring. Érdemes kipróbálni a levendula virágját, a zsályalevelet és a tárkonyt is. Pácoláshoz használjatok pár evőkanál natúr joghurtot, meglátjátok, mennyire omlós és puha lesz tőle a hús.

Bővebben...

2017. május 10. Befőzés

Kezdődik a befőző szezon! Lenne kedvetek mini lekvárosházhoz otthon? Ha igen, akkor bánjatok merészen az idén a különleges fűszerekkel. A sima eperlekvárt ízesíthetjük levendulával, bazsalikommal vagy akár marcipánnal is. A szintén kora tavaszi rebarbarából pedig pikáns mustáros grillszószt vagy vegyes gyümölcsös lekvárt is főzhetünk. Kaldeneker György eredeti ötletei következnek.

Bővebben...

2017. április 11. Főételek

A Húsvét a második legnagyobb kajálós ünnepünk. Sonka, tojás, torma, bárány, foszlós kalács kerül az ünnepi asztalra. Húsvét hétfőjén viszont a lányoknak kell kitenni magukért. Mivel is kínáljuk meg a locsoló legényeket? Van néhány ötletünk, hogy a gyomor se korogjon.

Bővebben...

2017. április 22. Főételek

Beindult a spárgaszezon! Érdemes jól bevásárolni a zöld vagy fehér spárgasípokból. Nemcsak finom, de nagyon egészséges koratavaszi csemege.

Bővebben...

2017. április 04. Desszertek

Sütés nélkül készíthető el ez a finom sajttorta, amely a csokitojásokkal válik igazán húsvéti desszertté.