Videók

Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben ...

2019. november 05. Videók

Csupa csipkebogyós ételt mutatunk be. Készül csipkebogyós ketchup, és készítünk csipkebogyós lazacot wokban. A recepteket videón is megnézhetitek.

2014. július 10. Videók

A kedvenc gyümölcseinket, a nyár ízeit érdemes eltenni a téli hónapokra. Mézédes barackból és sárgadinnyéből készítünk lekvárt, melyet igazi barackpálinkával teszünk még izgalmasabbá.

Bővebben ...

2016. június 13. Videók

Egy korábbi tévéműsorban cseresznyés ételeket készítettünk. Most visszanézhetitek, miként készült a cseresznyés pite, a mandulás cseresznye chutney.

2014. április 09. Videók

Ismét együtt főztünk a NOl TV-vel, most éppen tormás almalekvárt. A pikáns lekvár húsokhoz, kolbászhoz, fasírthoz, sonkához, sült oldalashoz és lazachoz is nagyon jól passzol. Nem csak nyáron lehet lekvárt készíteni, mert van néhány hozzávaló, amiből akár télen, tavasszal is főzhetünk. Nézzétek meg friss videónkat, hogy hogyan készült.

2015. június 11. Videók

Citromfűből és marcipánból készítettünk édes pesztót eperhez. Ajánjuk még fagyihoz, desszertekhez, süteményekhez, gyümölcssalátához is. Annyira finom, hogy mindjárt két adagot érdemes készíteni belőle.

2013. január 24. Videók

Kivégeztem egy lazacot, és mesés ételt faragtam belőle. Különleges, nyers lazacból készül a tatárcsemege.