Befőzés

Tetszik? Akkor viszonozd!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

2017. augusztus 28. Befőzés

Alacsony cukortartalmú szilvalekvárunkat balzsamecettel tettük különlegessé. Ajánljuk rozé kacsamellhez, sajtokhoz, pástétomokhoz. De sütikhez és palacsintába is kiváló. A befőző eszközöket megrendelheted a boltunkban, és akár a belvárosi boltunkban is átveheted.

Bővebben...

2017. július 06. Befőzés

Nincsen befőző szezon baracklekvár főzés nélkül. Kedvenc sárgabarackos receptjeinket most egy kis marcipánnal és málnával gazdagítjuk. Próbáljátok ki mind a két változatot Ti is! A befőzés eszközeit a boltunkból rendelhetitek meg a lekvárokhoz.

Bővebben...

2017. augusztus 17. Befőzés

A nyár kincseit az év hidegebb időszakában is élvezhetjük. Paradicsomból, cukkíniből, padlizsánból készítettünk tésztaszószt, amit tartósítószer nélkül tehetünk el.

Bővebben...

2017. július 03. Befőzés

Beindult a barack szezon, a zamatos sárgabarack vagy más nevén kajszi és az őszibarack is kapható. A gyümölcs egészséges és rendkívül finom, melyből a lekvár mellett leves, fűszeres chutney, desszert is készülhet. Összeválogattuk nektek a kedvenc receptjeinket, próbáljátok ki őket.

Bővebben...

2017. augusztus 03. Befőzés

Illatos gyümölcsleves, melyet télire is eltehetünk. A hideg hónapokban felidézhetjük vele a nyár édes ízeit.

Bővebben...

2017. június 13. Befőzés

Bármilyen furcsa, ahhoz hogy karácsonykor diólikőrt kortyolgassunk, most kell nekilátni az elkészítésének. Zölddiólikőr-készítési ötletek következnek.