Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
Most nem mártást főzünk, hanem paradicsomlekvárt. Édes, finom sűrű paradicsom dzsemet, mely jól illik sajtokhoz, pecsenyékhez, de a reggeli rántottához
Használhatjuk tésztaszószként, kenyérre is kenhető, de sajtokhoz vagy salátákhoz is kiváló.
A házikenyér sütésnek megvan a semmihez sem hasonlítható varázsa. Frissen sült kenyér illata tölti meg a konyhánkat. Süssetek házikenyeret! Hozzávalók:
A házinyúl fogyasztásának nagy jelentősége van az egészséges táplálkozásban, sokan tudják ezt, mégis a hazai fogyasztása egyelőre csekély. Magyarország élen
Indiai utam során, most is ellátogattam a helyi piacra. Mosolygós gyümölcsökről, árusokról és érdekes zöldségfélékről hoztam színes-képes beszámolót. Zajos, zsúfolt
Saját készítésű ajándék, amivel meglepheted szeretteidet akár karácsonyra. Még van idő, hogy nekilássatok az elkészítésének. Egyszerű és különleges csemege akár
Hozzávalók: 280 g liszt, 1 csomag sütőpor, 1 csipet só, 200 g cukor, 4 db tojás, 1 citrom reszelt héja,
Változnak az esküvői szokások: már senki sem lepődik meg azon, ha a zenekar helyén egy DJ nyomja a zenét, és ha Újházi tyúkhúsleves
Az igazi muszaka bárányhúsból készül. A friss paradicsom helyett használhatod kedvenc paradicsomszószodat is. Hozzávalók: 2 db padlizsán, 50 dkg darált
Készítsünk pitét finom leveles tésztából, még melegen tálaljuk friss és ropogós salátalevelekkel. Hozzávalók:1 csomag friss leveles tészta3 evőkanál bazsalikom pesztó1