Befőzés

Tetszik? Akkor viszonozd!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

2016. július 14. Befőzés

Hogyan készítsünk paprikalekvárt úgy, hogy tartósítószer és adalékanyagok nélkül is évekig elálljon, és a konyhát se kelljen újra festeni? Most megmutatjuk. A paprikalekvárt sajtokhoz, pástétomokhoz, grill ételekhez, szendvicsekhez fogyasztjuk.

Bővebben...

2015. október 01. Befőzés

A fügét legjobb nyersen elfogyasztani, esetleg egy kis olívaolajjal, szárított sonkával, pikáns sajttal kínálni. Készíthetünk belőle lekvárt, ízesíthetjük narancshéjjal vagy narancslével, aszalt datolyával. Most fügemustárt készítünk belőle, amit sajtokhoz, pástétomokhoz, hideg sültek mellé kínálhatunk. A NolTV videóján meg is nézhetitek, hogy készül.

Bővebben...

2016. május 04. Befőzés

A rebarbara egy olyan tavaszi zöldség, amit gyümölcsként lehet felhasználni, és pikáns ízt ad az ételeknek. Nagyon gyorsan megfő a finom epres rebarbaralekvár, érdemes kipróbálni. Kevés cukor kell csak hozzá, úgyis isteni finom lesz.

Bővebben...

2015. augusztus 31. Befőzés

Természetesen nem hagyományosan készítjük el a szilvalekvárt. Egy finoman fűszeres verziót főztünk a NolTV videóján, mert az nem csak finom, de ajándékként is jól jöhet majd. Akinek ez sem elég, annak további tippeket adunk, hogyan és mivel variálhatja a megszokott ízeket.

Bővebben...

2016. február 15. Befőzés

Ha valami nagyon kiadós édességre vágytok, ez tökéletes lesz. A banán önmagában is tápláló, de karamellel párosítva igazán édes csábítás. Télen-nyáron elkészíthető finomság,  gyorsan elkészül.

Bővebben...

2015. augusztus 24. Befőzés

Ó, az a jamaikai trombitás jó fej, nem vitás! - és biztos szereti a rumot, meg a rummal és vaníliával megbolondított őszibaracklekvárt is. Próbáljátok ki ti is! Hogy hogyan készül, azt a NolTV videóján is megnézhetitek.