Receptjeim

Bemutatjuk aaa… szponzorodat!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

2019. április 23. Befőzés

Eperrel és a hamarosan nyíló bodzavirággal finom likőrt is készíthetünk. A saját készítésű ital a nyári partik meglepetése lehet. Szép üvegbe töltve ajándéknak is kiváló.

Bővebben...

2019. március 23. Befőzés

Füstölt sonkához illő mustáros rebarbaralekvárt készítettünk a FEM3 délelőtti műsorában. A savanykás rebarbara és a mustár fűszeres íze remekül kiegészíti a füstölt ízeket. Érdemes kipróbálni. Videónkon megnézheted, hogyan készül.

Bővebben...

2019. április 16. Desszertek

Sütés nélkül készíthető el ez a finom sajttorta, amely a csokitojásokkal válik igazán húsvéti desszertté.

Bővebben...

2019. március 07. Desszertek

Az ibolya az ehető virágok közé tartozik, szirup, kandírozott virág, ibolyakrém és csokoládé is készülhet belőle.

Bővebben...

2019. április 07. Főételek

A húsvéti locsoló várásnak az egyik legfontosabb kelléke a sok finom falat. Itthon sonkát, tojást és kalácsot készítünk. Körbenéztünk távolabbi konyhák húsvéti kínálataiból is.

Bővebben...

2019. február 18. Desszertek

Készüljetek! Hamarosan ránk köszönt a palacsinta nap!! Ahhoz, hogy húshagyó kedden meg tudjátok ünnepelni a palacsinta napját, sütnötök kell belőle jó párat. Érdemes a Lekvárosház oldalát is követni, mert különleges akciókkal várunk benneteket.