Receptjeim

Engedd, hogy más fizessen helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

2017. március 09. Előételek

A divatos medvehagyma és finom lágy kecskesajt segítségével remek előételt tudunk varázsolni asztalunkra. Tálaljuk friss salátával, adjunk mellé frissen kisült kenyeret és paprikakompótot.

Bővebben...

2017. január 25. Befőzés

Télen lekvárfőzés? Igen, a szezonális citrusfélékből kitűnő dzsemet varázsolhatunk. Narancs- és citromlekvárt főztünk egy tévéműsorban a minap, ti is kipróbálhatjátok a recepteket. Fontos, hogy kezeletlen héjú, lehetőleg bio gyümölcsöket használjatok a lekvárokhoz.

Bővebben...

2017. február 15. Előételek

Nézzétek meg, hogy tekerik Pekingben a palacsintát. Kacsa helyett én sertés szűzpecsenyét sütöttem tölteléknek, de maradék sültekből is el lehet készíteni. A mártáshoz ajánljuk füstös szilvalekvárunkat, melyet a Lekvárosházból tudtok megrendelni.

Bővebben...

2017. január 17. Desszertek

Nincsen farsang fánk nélkül! Az igazi szalagos fánk frissen a legfinomabb, baracklekvárral, porcukorral meghintve. Egyik hideg nap nekiláttam és bedagasztottam egy adag fánktésztát. Szépen megkelt és ez sült ki belőle.

Bővebben...

2017. február 10. Desszertek

Készüljetek! Hamarosan ránk köszönt a palacsinta nap!! Ahhoz, hogy húshagyó kedden meg tudjátok ünnepelni a palacsinta napját, sütnötök kell belőle jó párat. Érdemes a Lekvárosház oldalát is követni, mert különleges akciókkal, nyereményjátékkal várunk Benneteket.

Bővebben...

2017. január 15. Előételek

A sajtok régóta fontos szerepet töltenek be az olaszok életében, és ételeikben. Most néhány jellegzetes sajt mutatkozik be.