Receptjeim

Tetszik? Akkor viszonozd!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

2017. április 16. Főételek

A legfinomabb fűszer a bárányhúshoz a fokhagyma és a rozmaring. Érdemes kipróbálni a levendula virágját, a zsályalevelet és a tárkonyt is. Pácoláshoz használjatok pár evőkanál natúr joghurtot, meglátjátok, mennyire omlós és puha lesz tőle a hús.

Bővebben...

2017. március 30. Előételek

Húsvétkor a főfogás a sonka, a torma, több helyen kolbász is, és a főtt tojás. De hogyan tálaljuk, hogy olyan finom legyen, hogy jövőre is erre járjanak a locsolók? Kínáljunk töltött tojásokat! Készíthetünk citromkrémes-kapribogyósat, garnélásat vagy sonkásat, de még céklakrémeset is.  Az igazán ínyenceknek bemutatunk egy pikáns pácolt tojást is.

Bővebben...

2017. április 11. Főételek

A Húsvét a második legnagyobb kajálós ünnepünk. Sonka, tojás, torma, bárány, foszlós kalács kerül az ünnepi asztalra. Húsvét hétfőjén viszont a lányoknak kell kitenni magukért. Mivel is kínáljuk meg a locsoló legényeket? Van néhány ötletünk, hogy a gyomor se korogjon.

Bővebben...

2017. március 22. Desszertek

Ha Skóciában kérsz pogácsát, ne lepődj meg, ha édeset kapsz. Scone észak-skóciai kisváros, valamikor Skócia fővárosának tekintették, hiszen itt koronázták a skót uralkodókat. A városról kapta a nevét az édes pogácsa, amely sütőporral vagy szódabikarbónával készül, így nem kell keleszteni. Gyorsan elkészül, és nagyon sokféle gyümölccsel variálható. Nem túl édes, vajjal, lekvárral vagy vanília szósszal tálalva az ötórai teázás megkoronázója lehet.

Bővebben...

2017. április 04. Desszertek

Sütés nélkül készíthető el ez a finom sajttorta, amely a csokitojásokkal válik igazán húsvéti desszertté.

Bővebben...

2017. március 09. Előételek

A divatos medvehagyma és finom lágy kecskesajt segítségével remek előételt tudunk varázsolni asztalunkra. Tálaljuk friss salátával, adjunk mellé frissen kisült kenyeret és paprikakompótot.