Keresés

Hogyan vidíthatnál fel bennünket?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Keresés

Total: 54 results found.

Keresendő

2. oldal / 6

11. Pózolj levendulával!
(Blog)
  A tavalyi sikeres debütálás után, a Hungarian Provence blog házigazdái ismét meghirdetik fotópályázatukat. Ha szereted a levendulát, akkor csinálj pár fotót a társaságában, küldd be, és levendulás ...
Készült: 2013. június 10.
12. Pikáns fűszerkeverék levendulával: a franciák is így csinálják
(Befőzés)
A levendulát nyáron nem csak molyűzésre és illatosításra használhatjuk, hanem pikáns fűszerkeveréket is összeállíthatunk belőle. Franciaországban a következő kombinációban használják frissen sültekhez, ...
Készült: 2012. szeptember 21.
13. Levendulás vilmos-dzsem
(Videók)
Gyúrtunk a tihanyi levendulás lekvárfőző napra. Csak így előzetesben súgom meg, nagyon jól sikerült. Itt nézhetitek, hogyan is készül a levendulás vilmoskörtelekvár. Levendulás körtedzsem Hozzávalók: ...
Készült: 2012. szeptember 18.
14. Régi Idők Ízei Levendulás Lekvárfőző Napok
(Életmód)
...  Szeptember végén, a vénasszonyok nyara idején egy ilyen lecsendesedett félszigetre invitáljuk Önöket, mi másért mint hogy szüret helyett levendulás lekvárokat komponáljunk! Elkapjuk a nyár utolsó ...
Készült: 2012. szeptember 14.
15. Őszibarackok levendulás szirupban, bogyós gyümölcsökkel
(Desszertek)
Hozd össze az őszibarack és a levendula ízét bogyós gyümölcsökkel kombinálva és fogadd a gratulációkat! Hozzávalók: 4 szem őszibarack, 15 dkg cukor 2 dl víz, 3 ág levendulavirág, 3 szelet citrom, 20 ...
Készült: 2012. szeptember 03.
16. Levendulás barackkompót: elő a pálinkával!
(Befőzés)
Levendulás ötlet, hogyan tegyük különlegessé a befőzött sárgabarackot. Hozzávalók: 10-12 db sárgabarack, 10 dkg cukor, 4 dkg vaj, 3 cl barackpálinka, 2 szál levendulavirág Egy lábasban forrósítsuk ...
Készült: 2012. július 04.
17. Így készíts illatos levendulaszirupot!
(Befőzés)
Készítsünk néhány ág levendulavirágból krémek és fagylaltok ízesítéséhez finom levendulaszirupot! Hozzávalók: 30 dkg cukor 10 ág levendulavirág fél citrom leve 5 dl víz Elkészítése: ...
Készült: 2012. június 28.
18. Levendulás bárány-nyárs
(Főételek)
... szárított levendulavirág 1 csokor friss rozmaring 1 gerezd fokhagyma 2 evőkanál olívaolaj 2 evőkanál méz só, darált feketebors A báránycombról vágjuk le a faggyús részeket, majd szeleteljük ...
Készült: 2012. június 13.
19. Élménybeszámoló a levendulás lekvárbuliról
(Utazás)
Levendulából készítettek lekvárt egy tihanyi fesztiválon, néhányan azt mondták, olyan íze van, mintha gyümölcsös szappant ennének. Olyan ember is volt, aki nem hitte el, hogy a levendula ehető. A ...
Készült: 2011. szeptember 28.
20. A tihanyi levendula története
(Utazás)
Néha már azt érzem, mániákusan sokat használom a levendulát, nem tehetek róla, kedvelem. Egy kis történelem a  levendula származásáról, miként is került a Tihanyi-félszigetre. Az 1920-as évek közepén ...
Készült: 2011. szeptember 27.