Témák

Bemutatjuk aaa… szponzorodat!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

rozmaring

1999. november 30.

Borbély Lacival közösen készített műsorunk humorosan mutatja be az adott menü elkészítését a bevásárlástól kezdve a főzésen-sütésen át egészen a

2010. április 27.

Pár éve Norvégiába utaztunk. Oslo repterén volt egy kis időnk, míg a helyi járattal tovább tudtunk repülni Bergenbe. Hogy eltöltsük

2010. július 12.

Nyugodtan cseréljük le panírozáskor a zsemlemorzsát kókuszreszelékre! Így izgalmasabb bundázott csirkemellet tudunk készíteni akár a vasárnapi asztalra. Hozzávalók:2-3 db csirkemellfilé2

1999. november 30.

Hozzávalók: 60 dkg tintahalkarika (friss vagy mélyhűtött), 5-6 érett paradicsom, 3 gerezd fokhagyma, 1 dl fehérbor, 4 evőkanál olívaolaj, 1

2012. május 14.

Bár sokan idegenkednek a tengeri herkentyűktől, egyszer-egyszer érdemes kipróbálni a különböző halakat, rákokat. Különösen nagy sikerünk lesz, ha a vendégeinknek

1999. november 30.

Hozzávalók: 20 dkg camembert sajt, 2 db tojás, 20 dkg zsemlemorzsa, 5 dkg szezámmag, 10 dkg liszt, 6 dl étolaj,

2013. április 30.

Unokatesóm megajándékozott egy nagy nyalábnyi szép és kövérre hízott rebarbarával. Mivel ennyit egyszerre nem tudok felhasználni, befőztem télire, jó lesz

2011. május 18.

A következő egyszerű recepttel ízletes spárgás harapnivalót készíthetünk.  Hozzávalók:Tésztához:15 dkg búzaliszt10 dkg vaj10 dkg reszelt eidami sajtcsipetnyi sóTöltelékhez:5 tojás2 dl

1999. november 30.

A hideg időben mire másra vágynánk, mint egy jó fűszeres, forró levesre? Hozzávalók: 1 fej karfiol, 1 szál sárgarépa, 2

2012. január 19.

A csíráztatási láz pont egy éve kezdődött nálam. Jól bevásároltam biomagokból, csíráztató edényből, elolvastam minden praktikát és nekiláttam házilag csíráztatni.