Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
Télen lekvárfőzés? Igen, a szezonális citrusfélékből kitűnő dzsemet varázsolhatunk. Narancs- és citromlekvárt főztünk egy tévéműsorban a minap, ti is kipróbálhatjátok
Az idei évben megint bőségesen termett a cukkini. Citromos cukkinilekvárt dunsztoltam belőle jó pár üveggel. Készítettem sütőtökből is lekvárt, melyet
Egy házibuliba a vendégek mindig éhesen érkeznek, és miután eltelt pár óra, az alkohol pedig megtette a hatását, újra tömeges
"Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy az emeleten kialakított látványkonyhában főzéssel egybekötött kóstoláson vehetnek részt". Hétvégi programajánló: gyere és főzz velem,
A húsvéti locsoló várásnak az egyik legfontosabb kelléke a sok finom falat. Itthon sonkát, tojást és kalácsot készítünk. Körbenéztünk távolabbi
Nagyszerű ez a narancsos lekvár. Készítsetek belőle egy jókora adaggal, és tálaljátok a friss lekvárt reggelire vagy uzsonnára, de desszertnek
Narancsoknak többféle változatát használjuk a konyhában, mindegyiket fajtájától függően másként. Van köztük keserű, szaftos és édesebb. Narancsmustra következik.