Befőzés

Bemutatjuk aaa… szponzorodat!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

2015. július 21. Befőzés

Uborkát kovászolni a legegyszerűbb dolog. Száraz kenyér, kapor, só és uborka kell az elkészítéséhez. Ja, persze a napsütés sem hiányozhat.

2013. március 13. Befőzés

Használhatjuk tésztaszószként, kenyérre is kenhető, de sajtokhoz vagy salátákhoz is kiváló.

2013. augusztus 30. Befőzés

A cukkíni nem csak rántva jó! Megmutatjuk, hogyan készítsünk belőle olyan savanyúságot, amivel feldobhatjuk a krumplis tésztát, rakott krumplit vagy a csirkepörköltet.

2013. január 23. Befőzés

Nagyszerű ez a narancsos lekvár. Készítsetek belőle egy jókora adaggal, és tálaljátok a friss lekvárt reggelire vagy uzsonnára, de desszertnek is finom.

2013. március 13. Befőzés

Használhatjuk tésztaszószként, kenyérre is kenhető, de sajtokhoz vagy salátákhoz is kiváló.

2013. január 17. Befőzés

Szinte egész évben hozzájuthatunk narancshoz és sütőtökhöz. Íme egy lekvárrecept, amit bármikor elkészíthetsz.