Befőzés

Kíváncsi vagy, ki támogat Téged?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

2012. március 29. Befőzés

Unokatesóm megajándékozott egy nagy nyalábnyi szép és kövérre hízott rebarbarával. Mivel ennyit egyszerre nem tudok felhasználni, befőztem télire, jó lesz majd elővenni a hideg napokon.

Bővebben...

2011. december 02. Befőzés

Nincs annál izgalmasabb, amikor a saját készítésű likőröddel kínálhatod meg barátaidat, rokonaidat ismerőseid. Meglátod, ízleni fog nekik.

Bővebben...

2012. március 14. Befőzés

Az eperlekvár hagyományos módon elkészítve is finom, de megbolondítva az igazi! A különleges ízek eléréséhez bazsalikomot és gyömbért használtam.

Bővebben...

2011. október 05. Befőzés

Mihez jó a szilvachutney? Csirkéhez, bárányhoz, pulykához és még sorolhatnám...

Bővebben...

2012. március 13. Befőzés

Ez az édes pesztó nem csak eperhez, de fügéhez, körtéhez, nektarinhoz is passzol. De kekszre vagy kalácsra kenve is finom desszert.

Bővebben...

2011. szeptember 14. Befőzés

Használhatjuk pizzára, sajtokhoz, szeletelt paradicsomhoz, főtt tésztákhoz, de készíthetünk segítségével levest és salátaöntetet is.