Befőzés

Sír a cica miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

2012. május 30. Befőzés

Sült pecsenyék, sajtok, rizses és tojásos ételek kiegészítője lehet.

Bővebben...

2012. május 10. Befőzés

Keverj egyszerűen és gyorsan zamatos szamócaszörpöt!

Bővebben...

2012. május 25. Befőzés

Gondoltad volna, hogy akár egy hétvégi kirándulás során is összegyűjtheted a zamatos szörphöz valót?

Bővebben...

2012. március 29. Befőzés

Unokatesóm megajándékozott egy nagy nyalábnyi szép és kövérre hízott rebarbarával. Mivel ennyit egyszerre nem tudok felhasználni, befőztem télire, jó lesz majd elővenni a hideg napokon.

Bővebben...

2012. május 16. Befőzés

Piszke, ahogy az én falumban neveztük. Van, aki köszmétének, pöszmétének, büszkének, és van, aki egresnek ismeri. A piszke gyermekkorom kedvenc savanykás gyümölcse.

Bővebben...

2012. március 14. Befőzés

Az eperlekvár hagyományos módon elkészítve is finom, de megbolondítva az igazi! A különleges ízek eléréséhez bazsalikomot és gyömbért használtam.