Befőzés

Tetszik? Akkor viszonozd!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

2012. május 30. Befőzés

Sült pecsenyék, sajtok, rizses és tojásos ételek kiegészítője lehet.

Bővebben...

2012. május 10. Befőzés

Keverj egyszerűen és gyorsan zamatos szamócaszörpöt!

Bővebben...

2012. május 25. Befőzés

Gondoltad volna, hogy akár egy hétvégi kirándulás során is összegyűjtheted a zamatos szörphöz valót?

Bővebben...

2012. május 03. Befőzés

Szülőfalum májusban illatozik az virágzó akácfától. A falut körülöleli a sok akácfa, esténként még a gyerekszobámban is érezni lehetett édeskés illatát.

Bővebben...

2012. május 16. Befőzés

Piszke, ahogy az én falumban neveztük. Van, aki köszmétének, pöszmétének, büszkének, és van, aki egresnek ismeri. A piszke gyermekkorom kedvenc savanykás gyümölcse.

Bővebben...

2012. március 29. Befőzés

Unokatesóm megajándékozott egy nagy nyalábnyi szép és kövérre hízott rebarbarával. Mivel ennyit egyszerre nem tudok felhasználni, befőztem télire, jó lesz majd elővenni a hideg napokon.