Befőzés

Tetszik? Akkor viszonozd!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

2012. július 11. Befőzés

A hagyományos szilvalekvárfőzésre, mely fél napot is igényel, nem sokunknak van ideje. De eme fahéjjal és mandulalikőrrel felturbózott finomság elkészítésére szánjuk egy órát.

Bővebben...

2012. június 28. Befőzés

Készítsünk néhány ág levendulavirágból krémek és fagylaltok ízesítéséhez finom levendulaszirupot!

Bővebben...

2012. július 10. Befőzés

Meglepő párosítás? Nem, csak tökéletes ízélmény a két édes gyümölcs találkozása a lekvárosüvegben.

Bővebben...

2012. május 30. Befőzés

Sült pecsenyék, sajtok, rizses és tojásos ételek kiegészítője lehet.

Bővebben...

2012. július 04. Befőzés

Levendulás ötlet, hogyan tegyük különlegessé a befőzött sárgabarackot.

Bővebben...

2012. május 25. Befőzés

Gondoltad volna, hogy akár egy hétvégi kirándulás során is összegyűjtheted a zamatos szörphöz valót?