Befőzés

Sír a kollégánk miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

2012. szeptember 21. Befőzés

A levendulát nyáron nem csak molyűzésre és illatosításra használhatjuk, hanem pikáns fűszerkeveréket is összeállíthatunk belőle.

Bővebben...

2012. július 10. Befőzés

Meglepő párosítás? Nem, csak tökéletes ízélmény a két édes gyümölcs találkozása a lekvárosüvegben.

Bővebben...

2012. július 27. Befőzés

A fűszeres zöldségekből és gyümölcsökből készült chutney remekül kiegészíti a parázson sült pecsenyéket. Dunsztosüvegbe téve egész évben élvezhetjük remek ízeit.

Bővebben...

2012. július 04. Befőzés

Levendulás ötlet, hogyan tegyük különlegessé a befőzött sárgabarackot.

Bővebben...

2012. július 11. Befőzés

A hagyományos szilvalekvárfőzésre, mely fél napot is igényel, nem sokunknak van ideje. De eme fahéjjal és mandulalikőrrel felturbózott finomság elkészítésére szánjuk egy órát.

Bővebben...

2012. június 28. Befőzés

Készítsünk néhány ág levendulavirágból krémek és fagylaltok ízesítéséhez finom levendulaszirupot!