Befőzés

Tetszik? Akkor viszonozd!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

2012. október 02. Befőzés

Itt az ideje, hogy a még kapható zamatos birsalmából eltegyünk télire. Egyszerű lekvárreceptemet osztom meg Veletek. Használjátok palacsintához, süteményekhez, és próbáljátok ki libamájhoz, sajtokhoz és pástétomokhoz is!

Bővebben...

2012. július 11. Befőzés

A hagyományos szilvalekvárfőzésre, mely fél napot is igényel, nem sokunknak van ideje. De eme fahéjjal és mandulalikőrrel felturbózott finomság elkészítésére szánjuk egy órát.

Bővebben...

2012. szeptember 21. Befőzés

A levendulát nyáron nem csak molyűzésre és illatosításra használhatjuk, hanem pikáns fűszerkeveréket is összeállíthatunk belőle.

Bővebben...

2012. július 10. Befőzés

Meglepő párosítás? Nem, csak tökéletes ízélmény a két édes gyümölcs találkozása a lekvárosüvegben.

Bővebben...

2012. július 27. Befőzés

A fűszeres zöldségekből és gyümölcsökből készült chutney remekül kiegészíti a parázson sült pecsenyéket. Dunsztosüvegbe téve egész évben élvezhetjük remek ízeit.

Bővebben...

2012. július 04. Befőzés

Levendulás ötlet, hogyan tegyük különlegessé a befőzött sárgabarackot.