Receptjeim

Sír a kollégánk miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

2016. július 24. Befőzés

Új videónkon kedvenc gyömbéres chiliszószomat készítem el, melybe bele lehet tunkolni a grill csirkét, a rántott halat, a grillezett sajtokat, de saláta dresszinghez is lehet használni. A szósz tartósítószer nélkül eltartható a szokásos fejre fordítós módszerrel. Kápiából, kaliforniai paprikából de akár pirosra beérett lecsó paprikából is elkészíthető.

Bővebben...

2016. június 28. Sós tészták

Paradicsomos spagettinket most a kedvenc vodkás-zelleres paradicsomlekvárunkkal gazdagítjuk. Gyorsan elkészül és nagyon finom.

Bővebben...

2016. július 14. Befőzés

Hogyan készítsünk paprikalekvárt úgy, hogy tartósítószer és adalékanyagok nélkül is évekig elálljon, és a konyhát se kelljen újra festeni? Most megmutatjuk. A paprikalekvárt sajtokhoz, pástétomokhoz, grill ételekhez, szendvicsekhez fogyasztjuk.

Bővebben...

2016. június 16. Saláták

Egészséges saláta pikáns indiai fűszerezéssel. Grillezett, sült húsok mellé köretnek ajánljuk, de vegán fogásnak is kitűnő indiai fűszeres lapos kenyérrel.

Bővebben...

2016. július 12. Saláták

Nyári sütögetős partik különleges fogása lehet ez a saláta. Nagyon egyszerű, csak pár hozzávaló kell hozzá, krémes, sós és pikáns ízek keverednek benne.

Bővebben...

2016. június 15. Főételek

Vérpezsdítő nyáresti grillezésre hívtuk a barátainkat, erre készítettük ezt az izgalmas báránysültet. A pácolás fontos az előkészítésnél, melynek titkos fűszere a kávé. Próbáljátok ki: az omlós pecsenyéből egy falatka sem marad majd!