Receptjeim

Sír a cica miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

2017. július 06. Befőzés

Nincsen befőző szezon baracklekvár főzés nélkül. Kedvenc sárgabarackos receptjeinket most egy kis marcipánnal és málnával gazdagítjuk. Próbáljátok ki mind a két változatot Ti is! A befőzés eszközeit a boltunkból rendelhetitek meg a lekvárokhoz.

Bővebben...

2017. június 13. Befőzés

Bármilyen furcsa, ahhoz hogy karácsonykor diólikőrt kortyolgassunk, most kell nekilátni az elkészítésének. Zölddiólikőr-készítési ötletek következnek.

Bővebben...

2017. július 03. Befőzés

Beindult a barack szezon, a zamatos sárgabarack vagy más nevén kajszi és az őszibarack is kapható. A gyümölcs egészséges és rendkívül finom, melyből a lekvár mellett leves, fűszeres chutney, desszert is készülhet. Összeválogattuk nektek a kedvenc receptjeinket, próbáljátok ki őket.

Bővebben...

2017. június 05. Köretek

A gyümölcsös szalszák forróbb vidékekről származnak, jellemzőjük, hogy a szaftos édes gyümölcsök íze harmonizál bennük az aromás fűszerekkel. A szalszák kiemelik a pecsenyék ízét, izgalmas kísérők és egyben színpompás fogások. Próbáljuk ki a cseresznyés változatot.

Bővebben...

2017. június 25. Köretek

A mángold nálunk kevésbé ismert, mint a déli országokban, pedig nagyon finom. Az íze a spenóthoz hasonló, de annál erőteljesebb. A levelekből főzeléket, zöldköretet készíthetünk. Kiváló fogás nyári grillezett pecsenyék mellé.

Bővebben...

2017. május 22. Desszertek

Hogy mi az a kukucska? Anyukám sűrű palacsintatésztát kavart, majd belemártotta a füzérben lógó édesakácvirágokat. Forró olajban pillanatok alatt kisütötte. Emlékszem, én szórtam meg mindig porcukorral. Most Ti is kipróbálhatjátok.