Témák

Fizessen a hirdető helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

pácolás

COM_TAGS_READMORE

2016. június 07.

A grillezés, sütögetés sokunk kedvenc nyári elfoglaltsága. Süthetünk húsokat, halakat, zöldséget, és ezeket remek salátákkal, házi kenyérrel, kuszkusszal, pácolt sajtokkal, mártásokkal köríthetjük.

COM_TAGS_READMORE

2016. augusztus 26.

Miért kiváló páclé a joghurt? Hogyan lesz a bárányhúsból isteni sült? Miként varázsoljunk a halakból első osztályú lakomát? Mitől lesz

COM_TAGS_READMORE

2018. június 19.

A faszénen megsütött padlizsán átveszi a szén füstös ízét. Ha módotokban áll, készítsétek el parázson. Az elkészített olajos-sajtos finomság hűtőben

1999. november 30.

Új-zélandi zöld kagylóból és indonéz vaníliarúdból készítünk egzotikus, gyors tésztaételt. Hamar megvan és nagyon finom!  Hozzávalók:1 kg Rozmár félhéjas zöldkagyló3