Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
Ezt a receptet már több mint 24 éve használom. A kanadai nagykövet feleségétől tanultam. Nagyon jól felhasználható hozzá a túlérett,
Még nem késő pár darab bodzavirágot szedni, és megbolondítani vele az eperlekvárotokat! Én vasárnap este bolondítottam meg. Hozzávalók: 1.2 kg eper,
A reggeli fontos dolog, nem érdemes kihagyni. Sokszor azonban kevés rá az időnk, ezért marad a müzli vagy a hideg
Közeleg a cseresznyeszezon, érdemes rágyakorolni erre a finom sajttortára. Hozzávalók: 5 dkg vaj, 15 dkg omlós keksz, 1 evőkanál kukoricaszirup,
A húsvéti locsoló várásnak az egyik legfontosabb kelléke a sok finom falat. Itthon sonkát, tojást és kalácsot készítünk. Körbenéztünk távolabbi
Grillszezonban a kacsamell sem maradhat le a parázsról. Mogyoróval és szójaszósszal bepácolva az ázsiai ízeket varázsolhatjuk a tányérunkba. Hozzávalók:2 db
Lehet gyúrni karácsonyra, bejgli helyett jöhet a nagyon mákos kocka. Ebben a süteményben a legjobb, hogy több a mák mint
Miért kiváló páclé a joghurt? Hogyan lesz a bárányhúsból isteni sült? Miként varázsoljunk a halakból első osztályú lakomát? Mitől lesz
Igazi kortyolgatós zöldségleves, egy kis tejszínnel megbolondítva. Pirítóst kínálj hozzá! Hozzávalók: 7 pritamin (vagy piros kaliforniai) paprika, 2 evőkanál
A sárgarépa nemcsak a húslevesben nagyon finom. Könnyen elkészíthető köret is varázsolható belőle. Fincsi, én tanúsíthatom. Hozzávalók:1,5 kg sárgarépa1 evőkanál