Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
Hideg időben jólesik elkortyolgatni egy nagy adag, szívet és lelket is felmelegítő levest. Próbáljátok meg ezt az egyszerű és olcsón elkészíthető finomságot elkészíteni.
A krumplileves készítésénél a következő fűszereket szeretem használni: babérlevél, szerecsendió, zellerlevél, tárkony. Próbáljátok ki ezekkel is.
Ízletes, meleg, tápláló, mégsem hizlal. A Life Network televíziós csatorna műsorában megmutatom, hogyan kell a brokkolilevest a hagyományostól eltérően soványabban elkészíteni.
A tálkákba mert levest reszelt parmezán sajttal is megszórhatjuk.
A miszoleves a makrobiotikus táplálkozás egyik alapfogása. Erjesztett szójababpaszta az alapja, melyhez magas ásványi anyag tartalmú tengeri növényeket (algát) kevernek.
A felkelő nap országában a leveseket reggelire fogyasztják. Általában erjesztett gabonapasztával, sok zöldséggel és tofuval készítik. Erőt és energiát biztosít a szervezetüknek.