Levesek

Tetszik? Akkor viszonozd!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

2011. november 02. Levesek

Hideg időben jólesik elkortyolgatni egy nagy adag, szívet és lelket is felmelegítő levest. Próbáljátok meg ezt az egyszerű és olcsón elkészíthető finomságot elkészíteni.

Bővebben...

2011. október 06. Levesek

A krumplileves készítésénél a következő fűszereket szeretem használni: babérlevél, szerecsendió, zellerlevél, tárkony. Próbáljátok ki ezekkel is.  

Bővebben...

2011. október 14. Levesek

Ízletes, meleg, tápláló, mégsem hizlal. A Life Network televíziós csatorna műsorában megmutatom, hogyan kell a brokkolilevest a hagyományostól eltérően soványabban elkészíteni.

Bővebben...

2011. augusztus 30. Levesek

A tálkákba mert levest reszelt parmezán sajttal is megszórhatjuk.

Bővebben...

2011. október 12. Levesek

A miszoleves a makrobiotikus táplálkozás egyik alapfogása. Erjesztett szójababpaszta az alapja, melyhez magas ásványi anyag tartalmú tengeri növényeket (algát) kevernek.

Bővebben...

2011. július 08. Levesek

A felkelő nap országában a leveseket reggelire fogyasztják. Általában erjesztett gabonapasztával, sok zöldséggel és tofuval készítik. Erőt és energiát biztosít a szervezetüknek.