Befőzés

Sír a kollégánk miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

2018. május 25. Befőzés

Illatos eperlekvár készült, friss bodzavirággal. Az üdítő dzsem elkészítését te is kipróbálhatod a hétvégén, nézd meg, hogyan készítem. A befőzéshez szükséges üvegeket, pektint, lekvárbetöltő tölcsért megvásárolhatod Lekvárosház boltunkban!

Bővebben...

2018. április 26. Befőzés

Az eperlekvárt finom fűszerekkel tehetjük még különlegesebbé. Mi most gyömbérrel ízesítettük, de kipróbálhatjátok bazsalikommal, levendulával és marcipánnal is. A befőzéshez szükséges eszközöket megrendelhetitek hozzá a boltunkból.

Bővebben...

2018. május 16. Befőzés

Eperrel és bodzavirággal finom likőrt is készíthetünk. A saját készítésű ital a nyári partik meglepetése lehet. Szép üvegbe töltve ajándéknak is kiváló.

Bővebben...

2018. január 29. Befőzés

Mostohazöldségünk a cékla, pedig nagyon egészséges, készíthetünk belőle levest, köretet, salátát, de akár édességet is. Ha hiszitek, ha nem, narancsos céklalekvárt készítettem belőle, amit húsokhoz, grillezett sajtokhoz, kacsasültekhez fogyaszthatunk.

Bővebben...

2018. május 08. Befőzés

Szülőfalum májusban illatozik az virágzó akácfától. A falut körülöleli a sok akácfa, esténként még a gyerekszobámban is érezni lehetett édeskés illatát.

Bővebben...

2017. november 16. Befőzés

Saját készítésű ajándék, amivel meglepheted szeretteidet akár karácsonyra. Még van idő, hogy nekilássatok az elkészítésének. Egyszerű és különleges csemege akár a karácsonyfa alá is.