Befőzés

Hogyan vidíthatnál fel bennünket?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

2016. július 14. Befőzés

Hogyan készítsünk paprikalekvárt úgy, hogy tartósítószer és adalékanyagok nélkül is évekig elálljon, és a konyhát se kelljen újra festeni? Most megmutatjuk. A paprikalekvárt sajtokhoz, pástétomokhoz, grill ételekhez, szendvicsekhez fogyasztjuk.

Bővebben...

2016. május 04. Befőzés

A rebarbara egy olyan tavaszi zöldség, amit gyümölcsként lehet felhasználni, és pikáns ízt ad az ételeknek. Nagyon gyorsan megfő a finom epres rebarbaralekvár, érdemes kipróbálni. Kevés cukor kell csak hozzá, úgyis isteni finom lesz.

Bővebben...

2016. június 21. Befőzés

Bármilyen furcsa, ahhoz hogy karácsonykor diólikőrt kortyolgassunk, most kell nekilátni az elkészítésének. Zölddiólikőr-készítési ötletek következnek.

Bővebben...

2016. február 15. Befőzés

Ha valami nagyon kiadós édességre vágytok, ez tökéletes lesz. A banán önmagában is tápláló, de karamellel párosítva igazán édes csábítás. Télen-nyáron elkészíthető finomság,  gyorsan elkészül.

Bővebben...

2016. május 27. Befőzés

Eperrel és bodzavirággal finom likőrt is készíthetünk. A saját készítésű ital a nyári partik meglepetése lehet. Szép üvegbe töltve ajándéknak is kiváló.

Bővebben...

2015. október 01. Befőzés

A fügét legjobb nyersen elfogyasztani, esetleg egy kis olívaolajjal, szárított sonkával, pikáns sajttal kínálni. Készíthetünk belőle lekvárt, ízesíthetjük narancshéjjal vagy narancslével, aszalt datolyával. Most fügemustárt készítünk belőle, amit sajtokhoz, pástétomokhoz, hideg sültek mellé kínálhatunk. A NolTV videóján meg is nézhetitek, hogy készül.