Befőzés

Fizessen a hirdető helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

2019. május 22. Befőzés

Illatos eperlekvár készült, friss bodzavirággal. Az üdítő dzsem elkészítését te is kipróbálhatod a hétvégén, nézd meg, hogyan készítem. A befőzéshez szükséges üvegeket, pektint, lekvárbetöltő tölcsért megvásárolhatod Lekvárosház boltunkban!

Bővebben...

2019. március 23. Befőzés

Füstölt sonkához illő mustáros rebarbaralekvárt készítettünk a FEM3 délelőtti műsorában. A savanykás rebarbara és a mustár fűszeres íze remekül kiegészíti a füstölt ízeket. Érdemes kipróbálni. Videónkon megnézheted, hogyan készül.

Bővebben...

2019. május 09. Befőzés

A lekvárok, befőttek mellett a nyáron készülhetnek szörpök, gyümölcsszirupok is. A házi szörp sokkal finomabb a bolti italoknál, érdemes kipróbálni. A NolTV-vel készült felvételen meg is nézhetitek, hogyan készítem rebarbarával és bogyós gyümölcsökkel.

Bővebben...

2018. november 14. Befőzés

Saját készítésű ajándék, amivel meglepheted szeretteidet akár karácsonyra. Még van idő, hogy nekilássatok az elkészítésének. Egyszerű és különleges csemege akár a karácsonyfa alá is.

Bővebben...

2019. április 23. Befőzés

Eperrel és a hamarosan nyíló bodzavirággal finom likőrt is készíthetünk. A saját készítésű ital a nyári partik meglepetése lehet. Szép üvegbe töltve ajándéknak is kiváló.

Bővebben...

2018. október 10. Befőzés

Az ősz legfinomabban illatozó gyümölcséből készítünk lekvárt, melyet paradicsommal és körtével teszünk még izgalmasabbá. A piros gyümölcs íze nem uralkodik erőteljesen a lekvárban, inkább csak egy kis színt ad annak. Amennyiben valaki sajtokkal vagy húsételekkel szeretné párosítani, akkor tanácsos hozzáadni pár karika friss chilit, és néhány csepp citromlevet.