Befőzés

Tetszik? Akkor viszonozd!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

2019. május 09. Befőzés

A lekvárok, befőttek mellett a nyáron készülhetnek szörpök, gyümölcsszirupok is. A házi szörp sokkal finomabb a bolti italoknál, érdemes kipróbálni. A NolTV-vel készült felvételen meg is nézhetitek, hogyan készítem rebarbarával és bogyós gyümölcsökkel.

Bővebben...

2018. november 14. Befőzés

Saját készítésű ajándék, amivel meglepheted szeretteidet akár karácsonyra. Még van idő, hogy nekilássatok az elkészítésének. Egyszerű és különleges csemege akár a karácsonyfa alá is.

Bővebben...

2019. április 23. Befőzés

Eperrel és a hamarosan nyíló bodzavirággal finom likőrt is készíthetünk. A saját készítésű ital a nyári partik meglepetése lehet. Szép üvegbe töltve ajándéknak is kiváló.

Bővebben...

2018. augusztus 06. Befőzés

Most nem mártást főzünk, hanem paradicsomlekvárt. Édes, finom sűrű paradicsom dzsemet, mely jól illik sajtokhoz, pecsenyékhez, de a reggeli rántottához is.

Bővebben...

2019. március 23. Befőzés

Füstölt sonkához illő mustáros rebarbaralekvárt készítettünk a FEM3 délelőtti műsorában. A savanykás rebarbara és a mustár fűszeres íze remekül kiegészíti a füstölt ízeket. Érdemes kipróbálni. Videónkon megnézheted, hogyan készül.

Bővebben...

2018. május 08. Befőzés

Szülőfalum májusban illatozik az virágzó akácfától. A falut körülöleli a sok akácfa, esténként még a gyerekszobámban is érezni lehetett édeskés illatát.