Receptjeim

Bemutatjuk aaa… szponzorodat!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

2013. január 15. Saláták

A magyar narancs szó az észak-olasz narancia  – sztenderd olasz arancia – közvetítésével a spanyol naranja szóból származik, a spanyolba pedig az arab nárandzs útján került, melynek végső forrása talán a szanszkrit (óind) náranga ’narancsfa’. Világos, ugye?

2013. január 10. Előételek

Kenyérre kenhető fűszeres uzsonna, ízletes vendégváró harapnivaló, friss és ropogós péksüteményt kínáljunk hozzá.

2013. január 14. Desszertek

Hűvös reggeleken vagy a sötétbe burkolózó estéken jól esik ez a bársonyosan melengető édes csokoládé.

2013. január 09. Desszertek

Egzotikus recept ínyenceknek! Különleges ételekért nem kell messzire utaznunk, a mesés ízeket könnyen az otthonunkba repíthetjük!

2013. január 11. Desszertek

A zöldtealevelekből nemcsak élénkítő italt lehet készíteni. Izgalmas desszert, amit én készítettem. Próbáljátok ki Ti is.

2013. január 04. Főételek

Hamburgert nem csak zsömléből és húspogácsából lehet készíteni. Engedjük szabadjára fantáziánkat, és cseréljük ki a zsömlét óriás gombákra, a húspogácsát pedig szaftosra sült padlizsánra!