Receptjeim

Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

2018. június 05. Köretek

A gyümölcsös szalszák forróbb vidékekről származnak, jellemzőjük, hogy a szaftos édes gyümölcsök íze harmonizál bennük az aromás fűszerekkel. A szalszák kiemelik a pecsenyék ízét, izgalmas kísérők és egyben színpompás fogások. Próbáljuk ki a cseresznyés változatot.

Bővebben...

2018. május 08. Befőzés

Szülőfalum májusban illatozik az virágzó akácfától. A falut körülöleli a sok akácfa, esténként még a gyerekszobámban is érezni lehetett édeskés illatát.

Bővebben...

2018. május 25. Befőzés

Illatos eperlekvár készült, friss bodzavirággal. Az üdítő dzsem elkészítését te is kipróbálhatod a hétvégén, nézd meg, hogyan készítem. A befőzéshez szükséges üvegeket, pektint, lekvárbetöltő tölcsért megvásárolhatod Lekvárosház boltunkban!

Bővebben...

2018. április 26. Befőzés

Az eperlekvárt finom fűszerekkel tehetjük még különlegesebbé. Mi most gyömbérrel ízesítettük, de kipróbálhatjátok bazsalikommal, levendulával és marcipánnal is. A befőzéshez szükséges eszközöket megrendelhetitek hozzá a boltunkból.

Bővebben...

2018. május 16. Befőzés

Eperrel és bodzavirággal finom likőrt is készíthetünk. A saját készítésű ital a nyári partik meglepetése lehet. Szép üvegbe töltve ajándéknak is kiváló.

Bővebben...

2018. április 16. Főételek

Vérpezsdítő nyáresti grillezésre hívtuk a barátainkat, erre készítettük ezt az izgalmas báránysültet. A pácolás fontos az előkészítésnél, melynek titkos fűszere a kávé. Próbáljátok ki: az omlós pecsenyéből egy falatka sem marad majd!