Blog

Hogyan vidíthatnál fel bennünket?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

2012. február 01. Blog

Téli zöldségünk, amit mostohaként kezelünk. A bimbós kel vagy kelbimbó a vadkáposzta egy termesztett változata.

2012. január 13. Blog

Egyik reggel arra lettem figyelmes, hogy egy veréb pár eszegeti az érett bazsalikom és menta kihullott magjait a teraszon. Jó fejek, van ízlésük! Akárcsak az olaszoknak, akik ezekből a fűszernövényekből finomabbnál finomabb mártásokat, pesztókat készítenek.

2012. január 19. Blog

A csíráztatási láz pont egy éve kezdődött nálam. Jól bevásároltam biomagokból, csíráztató edényből, elolvastam minden praktikát és nekiláttam házilag csíráztatni. Őszintén bevallom, beégtem vele.

2011. december 30. Blog

A Lekvárosház legújabb finomságai mutatkoznak be. Szörpök, amit kedved szerint hígíthatsz vízzel, pezsgővel vagy teával. Nyakon öntheted vele a fagylaltkelyhed vagy gyümölcssalátád.

2012. január 17. Blog

Már a spenót szó hallatán is sokan összerándulnak, pedig ha jól és változatosan készítjük el, lehet a család kedvenc betevője is. Nem kell azonnal a rosszul elkészített spenótfőzelékre gondolni, sok más finomság is készíthető a haragoszöld levelekből.

2011. december 29. Blog

Szép karácsonyi ajándékot kaptam. Elkészült a Lekvárosház üzeme és bemutatóterme. Megvalósult a régi álmom, most már kedvemre alkothatom lekvárkülönlegességeimet.