Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
Miként is jött létre a Kaldeneker Lekvárosház? Erre kíváncsiak Szombathelyen, ahová a Pannon Terméktanács Nonprofit Szervezet hívott meg.
Akik liszt- vagy tejcukorérzékenységtől szenvednek, vagy csak a halak említésére is kileli őket a a hideg, azoknak sem kell lemondaniuk a finom falatokról. Van, amit kerülni kell, de sok más alapanyagokból is kihozhatjuk kedvenceinket.
Téli zöldségünk, amit mostohaként kezelünk. A bimbós kel vagy kelbimbó a vadkáposzta egy termesztett változata.
A csíráztatási láz pont egy éve kezdődött nálam. Jól bevásároltam biomagokból, csíráztató edényből, elolvastam minden praktikát és nekiláttam házilag csíráztatni. Őszintén bevallom, beégtem vele.
Virágboltos barátnőm halálra ítéli az elvirágzott orchideatöveket. Én hazahoztam és gondozom, íme az eredménye. Nézzétek csak ezeket a szép képeket!
Már a spenót szó hallatán is sokan összerándulnak, pedig ha jól és változatosan készítjük el, lehet a család kedvenc betevője is. Nem kell azonnal a rosszul elkészített spenótfőzelékre gondolni, sok más finomság is készíthető a haragoszöld levelekből.