Témák

Sír a cica miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

uborka

2010. szeptember 27.

Olmóstésztával vettem körbe a fahéjtól illatozó birsalmatölteléket. Nézd meg az eredményt! Hozzávalók:1 adag omlóstészta3 db birsalma1 evőkanál vaj3-4 evőkanál cukor1

2010. április 26.

Tőkegombából, egy Japánban igen közkedvelt és gyakran használt gombaféléből készítünk gombás pitét, mellé friss, ropogós salátaleveleket kínálunk. Hozzávalók:1 csomag friss

COM_TAGS_READMORE

2018. július 05.

Nem csak uborkát kovászolhatunk nyáron, hanem zöldbabot, karfiolt, hagymát is. Akár gluténmentesen is kovászolhatunk, kenyér nélkül. A kovászolási praktikákat megnézheted

2015. július 21.

Uborkát kovászolni a legegyszerűbb dolog. Száraz kenyér, kapor, só és uborka kell az elkészítéséhez. Ja, persze a napsütés sem hiányozhat.

2013. január 17.

Szinte egész évben hozzájuthatunk narancshoz és sütőtökhöz. Íme egy lekvárrecept, amit bármikor elkészíthetsz. Reszeljünk le másfél kilónyi sütőtököt, majd tegyük

2010. szeptember 23.

A spenóttól nemcsak erősebbek leszünk, mint a rajzfilmfigura, de az egészségünkre is nagyon jó hatással vannak a zöld levelek. Tengeri

2013. február 07.

Fasírtot nem csak húsból lehet készíteni. Próbáljátok ki zöldség és árpagyöngye keverékéből. Önállóan fogyasztva almás répasalátával izgalmas harapnivaló. Húsimádók is