Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
A leveles tészta titka maga az alaptészta, vajból és lisztből egyforma arányban kerül a tésztába. Így lesz sütés után légiesen
A sajtok régóta fontos szerepet töltenek be az olaszok életében, és ételeikben. Most néhány jellegzetes sajt mutatkozik be.
A bodzaszörp önmagában is finom itóka. Bolondítsátok meg a túróból készült habot vele, izgalmas lesz, meglátjátok! Hozzávalók:3 lap zselatin3 db
Nagyon praktikus, könnyen elkészíthető vendégváró vacsora. Míg a hal a sütőben párolódik, addig feldíszíthetjük a karácsonyfát, becsomagolhatjuk az ajándékokat vagy
Elő a mixert és pürésíts! Bolodítsd meg a málnát egy kis rebarbarával és teljes a konyhai siker! Hozzávalók:60 dkg rebarbara50
Réteslapból nem csak édességeket lehet készíteni. Remek vendégváró finomság, tapadjatok a monitorra! Ha vendégeket várok, gyakran ezzel az étellel csábítom
Április végén a festői Csopakon voltunk, ahol spárgás ínyenc menüvel ünnepeltük a György napot a Petrányi borteraszon. A teraszról az
Beindult a spárgaszezon! Érdemes jól bevásárolni a zöld vagy fehér spárgasípokból. Nemcsak finom, de nagyon egészséges koratavaszi csemege.
Ha vendégeket hívunk, lepjük meg őket néhány különleges, étvágygerjesztő falatkával - ehhez adok néhány ötletet. Hozzávalók:1 csomag réteslap20 dkg leforrázott spenótlevél20
Gyertek velünk április végén Csopakra, hogy spárgás ínyenc menüvel ünnepeljük a György napot a Petrányi borteraszon! A festői teraszról az