Témák

Kíváncsi vagy, ki támogat Téged?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

kínai

1999. november 30.

A kínai ötkarikás játékok sláger étele a pekingi kacsa. Kínában jártam, és megtudakoltam mi a titka a palacsintába tekert finomságnak.

1999. november 30.

Csipkebogyó szedése, lekvárfőzés a helyi hagyományok szerint, egésznapos program zenével, csipkebogyó teával, forralt borral, fánkkal és palacsintával. Programajánló következik a

1999. november 30.

Útlevelet ragadtam, becsomagoltam és elutaztam. Útjaim során arra voltam kíváncsi, hogy milyen ellátásban részesülhetünk a földön és a levegőben. Budapest,

2012. december 03.

A következőkben egy német ünnepi specialitás, a Stollen receptjét és elkészítését mutatom be.  Hozzávalók:1 csomag szárított élesztő5 evőkanál cukor50 dkg liszt3,5 dl

2012. november 13.

Tökmagot csemegéznek a szarkák a kertemben, de vajon, csak ők szeretik? Utánanéztem, mi jó van a sütőtök magjában. Lehet belőle

2013. február 01.

A rukkolát, vagy más néven borsmustárt nem csak salátaként lehet fogyasztani. Próbáljátok ki ezt az olasz tésztaételt rukkolával megbolondítva! Hozzávalók

2013. május 28.

Beindult a spárgaszezon! Érdemes jól bevásárolni a zöld vagy fehér spárgasípokból. Nemcsak finom, de nagyon egészséges koratavaszi csemege. A spárga

2012. március 22.

Jólesik egy könnyed reggelivel indítani a napot. Hozzávalók négy személyre: 30 dkg friss spenótlevél, 4 darab pita kenyér, 8 db