Befőzés

Bemutatjuk aaa… szponzorodat!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

2016. február 15. Befőzés

Ha valami nagyon kiadós édességre vágytok, ez tökéletes lesz. A banán önmagában is tápláló, de karamellel párosítva igazán édes csábítás. Télen-nyáron elkészíthető finomság,  gyorsan elkészül.

Bővebben...

2015. június 19. Befőzés

A lekvárok, befőttek mellett a nyáron készülhetnek szörpök, gyümölcsszirupok is. A házi szörp sokkal finomabb a bolti italoknál, érdemes kipróbálni. A NolTV-vel készült felvételen meg is nézhetitek, hogyan készítem rebarbarával és bogyós gyümölcsökkel.

Bővebben...

2015. október 01. Befőzés

A fügét legjobb nyersen elfogyasztani, esetleg egy kis olívaolajjal, szárított sonkával, pikáns sajttal kínálni. Készíthetünk belőle lekvárt, ízesíthetjük narancshéjjal vagy narancslével, aszalt datolyával. Most fügemustárt készítünk belőle, amit sajtokhoz, pástétomokhoz, hideg sültek mellé kínálhatunk. A NolTV videóján meg is nézhetitek, hogy készül.

Bővebben...

2015. március 17. Befőzés

Füstölt sonkához illő mustáros rebarbaralekvárt készítettünk a FEM3 délelőtti műsorában. A savanykás rebarbara és a mustár fűszeres íze remekül kiegészíti a füstölt ízeket. Érdemes kipróbálni. Videónkon megnézheted, hogyan készül. Ha nem tudod elkészíteni, akkor pedig webboltunkban megrendelheted.

Bővebben...

2015. július 21. Befőzés

Uborkát kovászolni a legegyszerűbb dolog. Száraz kenyér, kapor, só és uborka kell az elkészítéséhez. Ja, persze a napsütés sem hiányozhat.

Bővebben...

2013. augusztus 30. Befőzés

A cukkíni nem csak rántva jó! Megmutatjuk, hogyan készítsünk belőle olyan savanyúságot, amivel feldobhatjuk a krumplis tésztát, rakott krumplit vagy a csirkepörköltet.