Befőzés

Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

2013. március 13. Befőzés

Használhatjuk tésztaszószként, kenyérre is kenhető, de sajtokhoz vagy salátákhoz is kiváló.

Bővebben...

2013. január 17. Befőzés

Szinte egész évben hozzájuthatunk narancshoz és sütőtökhöz. Íme egy lekvárrecept, amit bármikor elkészíthetsz.

Bővebben...

2013. március 13. Befőzés

Használhatjuk tésztaszószként, kenyérre is kenhető, de sajtokhoz vagy salátákhoz is kiváló.

Bővebben...

2012. november 27. Befőzés

Karácsonyi ajándéknak is remek ez a finom téli lekvár. Kenjétek palacsintába, csorgassátok meg a fagylaltot vele, vagy pirított és vajjal megkent kenyérre kenve élvezzétek a nem hétköznapi ízét.

Bővebben...

2013. január 23. Befőzés

Nagyszerű ez a narancsos lekvár. Készítsetek belőle egy jókora adaggal, és tálaljátok a friss lekvárt reggelire vagy uzsonnára, de desszertnek is finom.

Bővebben...

2012. október 05. Befőzés

Az otthoni befőzés egyik nagy előnye, hogy az kerül a befőző fazékba, amit mi szeretnénk. Nekem is jutott egy ládányi birsalma Brian barátom pécselyi birtokáról.