Befőzés

Fizessen a hirdető helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

2014. augusztus 01. Befőzés

Most nem mártást főzünk, hanem paradicsomlekvárt. Édes, finom sűrű paradicsom dzsemet, mely jól illik sajtokhoz, pecsenyékhez, de a reggeli rántottához is.

Bővebben...

2013. március 13. Befőzés

Használhatjuk tésztaszószként, kenyérre is kenhető, de sajtokhoz vagy salátákhoz is kiváló.

Bővebben...

2013. augusztus 30. Befőzés

A cukkíni nem csak rántva jó! Megmutatjuk, hogyan készítsünk belőle olyan savanyúságot, amivel feldobhatjuk a krumplis tésztát, rakott krumplit vagy a csirkepörköltet.

Bővebben...

2013. január 23. Befőzés

Nagyszerű ez a narancsos lekvár. Készítsetek belőle egy jókora adaggal, és tálaljátok a friss lekvárt reggelire vagy uzsonnára, de desszertnek is finom.

Bővebben...

2013. március 13. Befőzés

Használhatjuk tésztaszószként, kenyérre is kenhető, de sajtokhoz vagy salátákhoz is kiváló.

Bővebben...

2013. január 17. Befőzés

Szinte egész évben hozzájuthatunk narancshoz és sütőtökhöz. Íme egy lekvárrecept, amit bármikor elkészíthetsz.