Keresés

Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Keresés

Total: 54 results found.

Keresendő

3. oldal / 6

21. Régi idők ízei - Levendulás lekvárfőző nap
(Utazás)
... helyszínen a levendulás lekvárfőző napon. Gyertek és kavarjuk együtt a nagybográcsot, fonjuk be a kelt tésztát, és ropjuk a táncot a helyi népi zenekarral. Az eseményre ellátogatók megkóstolhatják az ...
Készült: 2011. szeptember 16.
22. Levendulás eperlekvár
(Befőzés)
Érik az eper, virágzik a levendula. Illatos-pikáns lekvár kerekedhet ki, ha kombináljuk a gyümölcs és a virág ízét. Hozzávalók: 1,2 kg eper, 500 gr befőzőcukor (2:1), 1 db citrom, 8 ág levendulavirág ...
Készült: 2011. május 19.
23. Levendulás báránysült
(Főételek)
A levendulát nem csak molyfűszerként lehet használni. Nagyon jól illik az aromája a bárányhúshoz, libamájhoz. Használhatjuk édességek fűszerezésére is. Hozzávalók: 1 db báránycomb 1 csokor levendulavirág ...
Készült: 2011. április 12.
24. Mézes-levendulás báránynyárs
(Főételek)
Hozzávalók négy személyre: 1 kg báránycomb, 1 teáskanál szárított levendulavirág, 1 csokor friss rozmaring, 1 gerezd fokhagyma, 2 evőkanál olívaolaj, 2 evőkanál méz, só, darált feketebors A báránycombról ...
Készült: 2010. július 29.
25. Levendula, a molyfűszer
(Életmód)
Vigyél új ízt a molyok életébe! - mondhatnák a vajszívű állatbarátok? A viccet félretéve felejtsük el a molyokat és gondoljunk a levendulára úgy, mint finom fűszerre. Levedulás receptek következnek! ...
Készült: 2010. június 08.
26. Kedvenc barackos receptjeink
(Befőzés)
...  üvegekben. Őszibarackok levendulás szirupban, bogyós gyümölcsökkel Hozd össze az őszibarack és a levendula ízét bogyós gyümölcsökkel kombinálva és fogadd a gratulációkat! Kerti partik különlege ...
Készült: 2020. július 03.
27. Gyömbéres eperlekvár
(Befőzés)
Az eperlekvárt finom fűszerekkel tehetjük még különlegesebbé. Mi most gyömbérrel ízesítettük, de kipróbálhatjátok bazsalikommal, levendulával és marcipánnal is. A befőzéshez szükséges eszközöket ...
Készült: 2020. május 20.
28. Bodzás eperlekvár
(Befőzés)
...  forró lekvárt tölcsér segítségével a tisztára mosott üvegekbe töltjük, majd az üvegeket öt percre fejre állítjuk, hogy biztosan elálljon a finomságunk. Mivel ízesíthetjük még az epret? Levendulával0;...
Készült: 2019. május 22.
29. Különleges befőzős ötletek eperhez és rebarbarához
(Befőzés)
Kezdődik a befőző szezon! Lenne kedvetek mini lekvárosházhoz otthon? Ha igen, akkor bánjatok merészen az idén a különleges fűszerekkel. A sima eperlekvárt ízesíthetjük levendulával, bazsalikommal vagy ...
Készült: 2017. május 10.
30. Báránysült céklapürével
(Főételek)
A legfinomabb fűszer a bárányhúshoz a fokhagyma és a rozmaring. Érdemes kipróbálni a levendula virágját, a zsályalevelet és a tárkonyt is. Pácoláshoz használjatok pár evőkanál natúr joghurtot, meglátjátok, ...
Készült: 2017. április 16.