Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
Repülés és repülés között nem nagy a különbség, de ha dönteni kell, választásunkat nagyban befolyásolja a kiszolgálás és a felszolgált ételek minősége. Amszterdamban jártam, hogy megnézzem, miként készülnek a repüléskor kínált ételek.
Talán sokan el sem tudják képzelni, hogy a juharfa lecsapolt nedvéből természetes cukor készíthető. Szirup-szüreti beszámoló következik a juharleveles országból.
Hosszú repülőút vezet Délkelet-Ázsiába, érdemes utunkat megszakítani egy nagyobb kiruccanás erejéig az átszálló repülőtéren. Fényképes úti beszámoló a felhőkarcolók birodalmából.
Az Indonéz rizsföldek mértani pontosságú vonalai mindig lenyűgöznek. Rizsföldi kalandozásom képes beszámolója következik Bali szigetéről.
Felfedeztem egy boszorkányos konyhát az Alpok lábánál. Kémcsövekbe, óriás üvegballonokba, üvegcsékbe zárt ízeket sikerült megkóstolni, aromákkal teli kamrába, sublótba sikerült bekukkantani. Ebben a különleges étteremben igazi természetes ételeket ehetünk.
A váci Desszert Szalonban nem csak az ízlelőbimbókat lehet kényeztetni - a formabontó, műalkotásoknak is beillő sütemények látványa a szemet is elkápráztatja.