Életmód

Hogyan vidíthatnál fel bennünket?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben ...

2017. január 04. Életmód

A bolti müzlik sokszor olyan kalóriadúsak, hogy nem is sejtjük, a valódi értékes összetevők mellett sokszor lisztet és finomított cukrot is tartalmaznak. A gyümölcsösnek hirdetett müzliben pár százaléknyi a gyümölcs, az is szárított vagy kandírozott formában. A zabpelyhet és magvakat érdemes külön megvenni, mert könnyű elkészíteni a saját kásánkat, amit aztán friss gyümölcsökkel dobhatunk fel. Sőt, fogyaszthatjuk sósan is.

Bővebben ...

2016. augusztus 21. Életmód

Az uborka olyan, mint egy szuperügynök. Legyen kígyóuborka vagy fürtös uborka, egész évben kapható, igen kedvelt zöldségféle, és nagyon egészséges is. Annyi mindent tud, hogy nem is sejtitek, most elárulunk róla egy pár titkos információt.

Bővebben ...

2016. november 25. Életmód

Sütni jó, sütit enni még jobb. És sütit ajándékozni pedig nagyszerű. A saját készítésű ajándékoknak sokan jobban örülnek, mert az igazán szívből jön. A házi sütiket szépen feldíszített csinos üvegben vagy dobozban tehetjük a karácsonyfa alá.

Bővebben ...

2016. június 06. Életmód

Változnak az esküvői szokások: már senki sem lepődik meg azon, ha a zenekar helyén egy DJ nyomja a zenét, és ha Újházi tyúkhúsleves helyett grillételekkel fogadjuk a násznépet.

Bővebben ...

2016. augusztus 26. Életmód

Miért kiváló páclé a joghurt? Hogyan lesz a bárányhúsból isteni sült? Miként varázsoljunk a halakból első osztályú lakomát? Mitől lesz a fűízű zöldségekből ízletes fogás? Hogyan tegyük a semleges ízű tofut ízes pecsenyévé?  

Bővebben ...

2016. január 05. Életmód

Krémlevesek készítésekor ne használjunk zsiradékot a zöldségek dinszteléséhez. Sűrítéshez inkább zöldségfélékből tegyünk többet, hogy maga a zöldség sűrítse be a levest. Tejföl, tejszín helyett inkább sovány tejjel készítsük a leveseket, főzelékeket. További karcsúsító tippek a cikkünkben.