Életmód

Tetszik? Akkor viszonozd!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

2016. augusztus 21. Életmód

Az uborka olyan, mint egy szuperügynök. Legyen kígyóuborka vagy fürtös uborka, egész évben kapható, igen kedvelt zöldségféle, és nagyon egészséges is. Annyi mindent tud, hogy nem is sejtitek, most elárulunk róla egy pár titkos információt.

Bővebben...

2015. március 16. Életmód

Mindjárt itt a húsvét, a legszebb tavaszi ünnepünk. A főszereplő persze a füstölt sonka, a főtt tojás, meg a locsolkodásra készülő finom sütemények. A főtt sonkához most különleges zöldséglekvárokat ajánlunk, és összegyűjtöttünk néhány könnyű és finom desszertet is.

Bővebben...

2016. június 06. Életmód

Változnak az esküvői szokások: már senki sem lepődik meg azon, ha a zenekar helyén egy DJ nyomja a zenét, és ha Újházi tyúkhúsleves helyett grillételekkel fogadjuk a násznépet.

Bővebben...

2014. november 12. Életmód

A teát felszolgálhatjuk fogások között, hogy az ízlelőbimbóinkat felfrissítsük, vagy fogyaszthatjuk akár az étel mellé is. A Dilmah Teaiskola tippjei következnek.

Bővebben...

2016. január 05. Életmód

Krémlevesek készítésekor ne használjunk zsiradékot a zöldségek dinszteléséhez. Sűrítéshez inkább zöldségfélékből tegyünk többet, hogy maga a zöldség sűrítse be a levest. Tejföl, tejszín helyett inkább sovány tejjel készítsük a leveseket, főzelékeket. További karcsúsító tippek a cikkünkben.

Bővebben...

2014. április 28. Életmód

Ha meghalljuk a rebarbara nevet, azonnal egy gyönyörű dívára gondolhatunk. A név annyit jelent: barbárok gyökere. Ez az egyik kedvencem: sok finomság készülhet vele: rebarbarás málnakrém-leves, rebarbara chutney, rebarbarás eperlekvár, vagy rétes, pite, kosárka.