Blog

Engedd, hogy más fizessen helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

2011. április 08. Blog

Elkészült a húsvéti ihletésű lekvárkollekció. Limitált mennyiségben akár meg is vásárolhatod. Ha szeretnétek belőle, írjatok nekem levelet.

2011. február 01. Blog

Chef Maki, azaz Maki Stevenson tankonyhájában lesheted el az ételkészítés fortélyait. Nem kell mást tenned, csak a kiszemelt kurzusokra jelentkezni.

2011. március 30. Blog

Aki a természetbe megy kirándulni, vigyen magával kesztyűt és gyűjtsön be minél többet ebből az igen értékes gyom- vagy gyógynövényből. Finom leves készíthető belőle.

2011. január 04. Blog

Ha kínai étterembe megyünk, az étkezés végén apró hold alakú tésztát kapunk, melyet feltörve egy papírkát találunk rövid üzenettel. A süteményt mi választjuk, az üzenet sokszor egyértelmű, másszor titokzatos.

2011. február 07. Blog

Egy mondatban így lehet összefoglalni a Konyhakiállítást, amely 2011-ben is változatos és élményekben gazdag módon kalauzolja el látogatóit a konyha világába. Nyerj páros belépőjegyet a rendezvényre!

2010. december 29. Blog

Nemrégiben meghívást kaptam a Corvin Tetőre, hogy elsőként nézhessem meg a frissen elkészült Romazsaruk című dokumentumfilmet. A film létrehozásában nagy szerepe volt Balázsy Panna barátomnak, aki szerkesztője és producere is volt egyben a műnek. Nekem nagyon tetszett.