Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
A mosolygós szakács lakása épp olyan, mint amilyen színes egyéniség ő maga - írja bevezetőjében Frenyó Krisztina a Mi Otthonunk Magazin munkatársa.
A paradicsomszósz mindent elért, amiről az élelmiszer álmodhat. Hogyan lett az egyszerű halszószból sztáreledel? A Heinz-sztori.
Az eperspenót (Blitum capitatum) egy ehető egynyári növény, más néven libatop, eperlibatop. Az Egyesült Államok északi részén és Kanadában őshonos, de megterem Európában és Új-Zélandon is.
A házi befőzés is a reneszánszát éli, nemcsak azért, mert pénz spórolható vele, hanem mert egy saját kezűleg eltett finomság sokkal jobban tud esni, sőt, remek ajándékötlet. A kedvenc fűszerünkkel, a befőttek, gyümölcs és zöldséglekvárok egyedivé varázsolhatók.
A válasz egyszerű: jóízűen! Bárhogy is fogyasztjuk, mindenképp egészséges, de azért van néhány fortély, amelyekkel még íncsiklandóbbá tehető!
Végre egy izgalmas zöldség, amelytől minden fontos tápanyagot és rostot megkaphatunk - és még éhesek sem maradunk!