Paradicsomos spagettinket most a kedvenc vodkás-zelleres paradicsomlekvárunkkal gazdagítjuk. Gyorsan elkészül és nagyon finom.

Hozzávalók: 1 üveg Bloody Mary paradicsomlekvár, fél marék koktélparadicsom, 2 gerezd fokhagyma, egy kis csokor friss kakukkfű, 1 szál friss rozmaring, 30-35 dkg spagetti, olívaolaj, chili paprika

A tálaláshoz parmezán sajt.


Szeleteljük fel a megtisztított fokhagymát és tegyük egy lábasba. Öntsünk rá pár evőkanál olívaolajat, tegyük hozzá a fűszernövényeket és annyi chilit, amennyire erősen szeretnénk. Forrósítsuk addig, míg a fokhagyma sisteregni kezd, de ne várjuk meg míg megpuhul. Utána tegyük hozzá a félbevágott paradicsomokat, kis lángon kevergetve jól dinszteljük össze. Öntsük rá a paradicsomlekvárt, ízesítsük sóval, darált borssal, és főzzük 5-6 percig. Frissen kifőzött spagettivel keverjük össze.


Tálaljuk tányérokra, tetejére reszeljünk parmezán sajtot.