Receptjeim

Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

2014. szeptember 26. Sós tészták

Olaszos, szaftos, tejszínes, csupa izgalmas hozzávalóval. A széles metélt típusú tésztákon jól megtapad a mártás, ezért is szeretjük őket. Ha kipróbáljátok ezt a receptet, biztosan sokszor fog szepelni a menüben nálatok.

2014. június 03. Főételek

Gyorsan elkészülő ebédjeink sorába illik ez a csirkés fogás. Pácoljuk, megsütjük, friss salátával tálaljuk, és jóízűen megesszük.

2014. szeptember 19. Desszertek

Anyukám dobálós pitetésztáját használjuk ehhez a sütihez. Szinte bármilyen gyümölccsel elkészíthető, most épp szilvával a tetején sütjük meg. A süti különlegességét a mézeskalács fűszerkeverék adja.

2014. április 29. Sós tészták

Néhány egyszerű hozzávaló, és mennyei tésztaétel készülhet belőle. Mediterrán ízeket csempészhetünk az asztalra, ha ezt a rozmaringos-paradicsomos-kék sajtos tésztát elkészítjük.

2014. július 10. Videók

A kedvenc gyümölcseinket, a nyár ízeit érdemes eltenni a téli hónapokra. Mézédes barackból és sárgadinnyéből készítünk lekvárt, melyet igazi barackpálinkával teszünk még izgalmasabbá.

2014. április 09. Videók

Ismét együtt főztünk a NOl TV-vel, most éppen tormás almalekvárt. A pikáns lekvár húsokhoz, kolbászhoz, fasírthoz, sonkához, sült oldalashoz és lazachoz is nagyon jól passzol. Nem csak nyáron lehet lekvárt készíteni, mert van néhány hozzávaló, amiből akár télen, tavasszal is főzhetünk. Nézzétek meg friss videónkat, hogy hogyan készült.