Június 20-21-én ismét találkozhatunk a csodaszép Tihanyban.  A kézműves, zenei és kirándulós programok mellett ellátogathattok a Tihanyi PIAC placcra, ahol megkóstolhatjátok a szegfűgombás újkrumplilevesünket frissen sült pogácsával.

tihanyi levendula

A tihanyi levendulafesztiválon – melyet immár a tizenegyedik alkalommal rendeznek meg a festői félszigeten - a levendula a főszereplő. Gyönyörködhettek a most virágzó növényekben, élvezhetitek a finom illatot, levendulás ételeket, italokat ehettek-ihattok, lesznek kézműves foglalkozások, sok gyerekprogram, koncert, filmvetítés, túra, levendula szedd magad akció.


tihany

Mi a Tihanyi PIAC placcon leszünk (közvetlenül a rév mellett). Levendulás termékeinket lehet kóstolni a standunkon: ott lesz velünk a levendulás eperlekvár, a levendulás méz, a levendulás teák, diétás lekvárok. Lesz még levendulás szakácskönyv is, de más lekvár, zöldséges grillkevár újdonságainkat, polenta keverékünket, befőttjeinket, leveseinket is meglehet vásárolni a hétvégén
Főzni is fogunk, a várható menü:
szegfűgombás újkrumplileves frissen sült pogácsával, és készítünk még levendulás baracklekvárt is.

 

Játékunk lezárult!

A kérdésünk ez volt: mire ajánlanád egy barátodnak a levendulát? Miért tartsunk otthon levendulát? - Nagyon sok levet kaptunk, köszönjük szépen! Hamarosan válogatást is közlünk a beérkezett ötletekből.

A nyerteseket e-mailben értesítjük.

A válaszolók között 3-3 db levendáriumot (levendulás album levendulaolajjal) és 3-3 levendulás-cseresznyés teakeveréket sorsoltunk ki.

Az ajándékot kizárólag a levendula fesztivál ideje alatt, a Tihanyi PIAC placcon lévő Lekvárosház pultunknál lehet átvenni (szombaton-vasárnap 8-16 óra között).

A Levendula hetek és fesztivál részletes programja letölthető innen.

Facebook elérhetőség

Levendula szedd magad! - akció Tihanyban-  2015. június 13-tól július 5-ig (a virágzás függvényében) minden nap 10.00 órától 20.00 óráig a tihanyi bekötőút mellett fekvő levendula-ültetvényen.