Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
Zsűritag voltam a Vacsoracsatában. Ebben a versenyben a Fővárosi Kossuth Lajos Gyermekotthon és Általános Iskola növendékei vettek részt, és megmutatták, hogy milyen finom édességeket tudnak készíteni. A jó hangulatú délutánon beszélgettünk sütés-főzésről és persze megkóstoltuk a remek süteményeket.
A Csipkebogyó Piknik október 26-án, szombaton lesz a Tihanyi Piac Placcon. Mindenféle csipkebogyós program lesz, lekvárfőzés is, kóstolás is. Tartsatok velünk és ünnepeljük együtt a csipkebogyót! Viszünk csipkés körtelekvárt, csipkebogyó teát, valamint a forralt bor fűszerkeverékünkkel almaléből készült alkoholmentes forró italt kortyolgathatnak, akik meglátogatják a standunkat.
Ismét Karácsonyi Finomságok Vására december 8-án a Szentendrei-szigeten. Ünnepi hangulat, sok finomság várja a gasztronómia szerelmeseit, kicsiket és nagyokat egyaránt a Rosinante Stílusos Vidéki Szállodában. Idén is lesz kóstolás mindenféle földi jóból, téli lacipecsenye, forralt bor és forró csoki, és ismét lesz táncos mulatság nagybőgő kíséretével, hegedűszóval. A gyerekek számára mézeskalács-sütéssel készülünk! A Kaldeneker Lekvárosház is kitelepül.
Szeptember 28-án szombaton ismét találkozhatunk, most Budapesten, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban, ahol a lekváré lesz a főszerep. Különleges termelői lekvárok kóstolásával és vásárával, érdekes előadásokkal a lekvár témakörében, valamint gyerekfoglalkozásokkal várják a látogatókat.
Idén immár 12. alkalommal kerül megrendezésre a Garda Fesztivál, mely 2013. november 15-16-17. között várja a látogatókat. A hétvégi tihanyi piac is ennek a jegyében telik, mi is ott leszünk, és sok újdonságot viszünk.
Az idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Régi Idők Ízei Levendulás lekvárfőző nap Tihanyban, a Régi Idők Udvara Skanzen és Étteremben. Szeptember 14-én, szombaton főszerepben ismét a levendulás lekvárok, szörpök és más finomságok lesznek, melynek elkészítésében én és Papp Zoltán séf leszünk a résztvevők segítségére. A kora őszi hétvégén kemencében sült ételek, házi sörök, likőrök várják a hozzánk ellátogatókat. A jó muzsikáról is gondoskodunk, és az estét táncmulatsággal zárjuk.