Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
Bárányfelhők alól lassan feltűnik a smaragdzöld Ír-sziget, amit a világ legkitartóbb esői öntöznek. Itt mindenki gyepje ugyanolyan zöld, békésen legelésznek a marhák, birkák, de marad terület a biogazdálkodásra is. Ezek után nem csoda, ha mindenki az időjárásról és az evésről beszél.
Ettetek már száznapos tojást, fecskefészekből készített levest vagy utcán sült tofupecsenyét? Ezeket az ételeket Kína bármelyik piacán beszerezhetjük. Ha kevésbé merészek vagyunk, akkor is találunk finomságokat az ázsiai ország konyháján.
Útlevelet ragadtam, becsomagoltam és elutaztam. Útjaim során arra voltam kíváncsi, hogy milyen ellátásban részesülhetünk a földön és a levegőben. Budapest, Amszterdam, Sanghaj és Delhi reptéri restijeit ettem és vásároltam végig.
Ki ne lenne kíváncsi Jamie Oliver, a pucér szakács konyhájára? Büszkén jelenthetem, én bejutottam!