Amerikában rózsaszínű uniformisba öltöztek a szakácsok az elmúlt hétvégén. Mi is kapcsolódtunk ehhez a nemes kezdeményezéshez. Pénzt gyűjtöttünk főztjeinkkel az emlőrák megelőzésére.


Cook for the Cure®, Budapest 2010

2010. július 16-18. között került megrendezésre az a jótékonysági esemény, melyhez a Marcia Presky Egészségmegőrző Program is csatlakozott követve az Egyesült Államokban Cook for the Cure­® néven meghirdetett akciót, melynek kezdeményezője Nancy Goodman Brinker, a Susan G. Komen for the Cure® megalapítója, az Egyesült Államok volt budapesti nagykövete.

Főztünk az emlőrák ellen 

Ehhez a kampányoz csatlakozik Budapesten a Susan G. Komen for the Cure® által támogatott, Jó Marianna vezette Marcia Presky Egészségmegőrző Program is.

 Főztünk az emlőrák ellen

Az akció azt a fiatal korosztályt célozza meg, amelynek körében sajnálatos módon egyre nő a mellrákkal diagnosztizáltak száma. A teljes tájékoztató program a tervek szerint őszre készül el, és megfelelő orvos szakértői támogatással, korházakba, házi orvosi rendelőkbe, iskolákba és közösségi helyekre kívánják eljuttatni, hogy ezzel is segítsék a megelőzést, korai felismerést és segítséget nyújtsanak a szűréssel és gyógyítással kapcsolatban.

 Főztünk az emlőrák ellen

MAZS Alapítvány
Marcia Presky Női Egészségmegőrző Program bankszámla:
10800021-80000001-09199001