Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
A hagyományos vidéki lakodalmakban az a szokás, hogy a menyasszonyi torta mellett mindenki hoz egy saját tortát, apró süteményeket, és kalácsot is. Egy ilyen igazi kelt kalács receptjét osztjuk most meg veletek. Nagy munka elkészíteni, de megéri, mert olyan finom.
Eljött a vakáció, többet vagyunk otthon, együtt nyaralunk a kicsikkel, nagyokkal. Együtt is főzhetünk, süthetünk velük, így megismerkedhetnek az ételkészítés rejtelmeivel, segíteni pedig nagyon szeretnek. A közösen készített étel, legyen az saláta, süti vagy főzelék, sokkal finomabb is.
A hétvégén - július 20-21-én -, a budaörsi IKEÁ-ban leszek, 10-18 óráig főzhettek velem. A rákhalászok ünnepéhez kapcsolódik a főzés, rákkal készült finomságot készítünk.
A tavalyi sikeres debütálás után, a Hungarian Provence blog házigazdái ismét meghirdetik fotópályázatukat. Ha szereted a levendulát, akkor csinálj pár fotót a társaságában, küldd be, és levendulás meglepetéseket nyerhetsz.
A GastroArt-Electrolux Élménykonyha főzőprogramján megtanulhattok friss gyümölcsből egyszerűen és gyorsan, egészséges, finom lekvárokat, gyümölcsleveseket készíteni. Kenyeret is sütünk, amit a házi lekvárjaitokhoz kínálhattok.
Június 8-9-én az IKEA budaörsi áruházában tartok főzési bemutatót, szombaton és vasárnap délelőtt 11-től este 6-ig találkozhattok velem. Rebarbarás és piros áfonyás salátaöntetet készítünk, valamint melegen füstölt lazacból kenyérre kenhető kencét.