Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
Az idén is megrendezésre került a Konyhakiállítás a Budapest Papp László Sportarénában. Ellátogattam és jól körülnéztem. Most megmutatom nektek is.Csak két metrómegállóra lakom a rendezvényhelyszínétől, testhezálló program nekem, úgy döntöttem elmetrózom e helyszínre, tudjátok nálam minden a konyha körül forog.
Egyik vasárnap, amikor az unalomtól nem tudtunk már mit csinálni, nekiláttunk és kitapétáztuk a folyosómat. Hát ilyen lett, olvasnivaló.
Chef Maki, azaz Maki Stevenson tankonyhájában lesheted el az ételkészítés fortélyait. Nem kell mást tenned csak a kiszemelt kurzusokra jelentkezni.
A csokorba kötött fűszerekkel való ízesítés praktikus megoldás a konyhában. Az étel jellegéhez mérten kiválogatott fűszernövények kiemelik és kiegészítik a készülő étel jellegét.
A Jackfruit az eperfafélék családjába tartozó kenyérfafajta, amely Dél- és Kelet-Ázsiában őshonos. Bangladesh nemzeti gyümölcse.
A zeller talán a legismertebb hazai zöldségfélénk. Főként a húslevesben találkozhatunk vele, pedig sok már érdekes étel is készíthető belőle.
Karácsony közeledtével szeretnék segíteni az ajándékok kiválasztásában. Ajánlom figyelmetekbe különleges zöldségekből és gyümölcsökből készített lekvárjaimat. Egyedi kézműves termék, igazi különlegesség.
Régi álmom, egy csobbanó a kertben - itt van, amire vágytam, nem zenélő, de majdnem ágytál!
Hétvég meglátogattam nagynénémet, aki Újlengyelben lakik. Nála láttam ezeket a jövevényeket, aki pár nappal ezelőtt keltek ki a tojásból.