Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
A 'trendi' táplálkozási szokások egyre jobban hanyagolják a levesek fogyasztását. Pedig a testet-lelket felmelegítő lé kortyolgatása jól esik - különösképpen ebben a hideg évszakban. Hogy mi is kerüljön a leveses fazékba? Ehhez adunk tippeket.
Régi klasszikus levest készítünk ma ebédre. Ki ne éhezne meg az illatozó levesben pihenő szép nagy galuskák láttán?
A sűrű melegítő levesek nagyon kedveltek az őszi-téli időszakban. Ez az olasz eredetű zöldséges leves a csipkebogyótól lesz nagyon különleges, de van benne bab, sütőtök és illatos fűszernövények is.
Nyáron sok paradicsom termett a szüleim kertjében. A felesleget befőztem bazsalikommal lének. Most elővettem és finom anyukám féle paradicsomlevest készítetem belőle, csipetnyi cukor.
A hagyományos karácsonyi fogás elengedhetetlen levese a halászlé. Én pontyból készítem, sűrűn, ahogy a nagykönyvben meg van írva.
Reggel vétek, délben étek, este pedig orvosság, úgy tartja a mondás. Most az étek, leves változatát tálalom fel nektek. Főzzétek meg, nagyon finom!