Chef Maki, azaz Maki Stevenson tankonyhájában lesheted el az ételkészítés fortélyait. Nem kell mást tenned csak a kiszemelt kurzusokra jelentkezni.
Az első kurzus a kenyérsütés rejtelmeibe enged betekintést. Kerek kenyér, lapos kenyér, kenyértekercs, cserépben sült fetasajtos kenyér - ezek mind-mind szerepelnek a repertoárban. Kenyér különlegességekkel ismerkedhetsz, dagaszthatod a tésztát, az óra végére pedig az illatok és a ropogós héj örökre rabul ejtenek.
Milyen órákat fogok tartani a Makifoodnál? Mivel várom a tanulni vágyókat?
A Makifood óráin megpróbálok a kedvenc receptjeimből válogatni, amikkel én már sok sikert zsebelhettem be. Terítékre kerülnek majd a spárgás ételek, a mostoha zöldségekből mint például a cékla, szeretnék befőzős kurzust indítani, és a grill parti szervezés tudományát átadni a főzni szerető hallgatóknak. Kedvenceim a halételek, amik elkészítése talán a legegyszerűbb feladat.
Ezek elkészítésével is szeretném gyarapítani a kurzuson résztvevők tudását. Ezenkívül különleges kenyereket fogunk sütni, amivel egy egész vendégsereget jól tudunk lakatni, valamint Húsvétra is méltón felkészülünk, hogy a vendégeink ne maradjanak éhesen.
Mikor tartok órát?
- Mindennapi kenyerünk - 2011. február 3., 18:00-21:00
- Hal a pácban - 2011. március 17., 18:00-21:00
- Húsvéti lakoma másképpen - 2011. április 14., 18:00-21:00
Ezekre a Makifood weblapján lehet regisztrálni. Ha megtetszett valamelyik kurzus, itt jelentkezhetsz a kiszemelt órákra: http://www.makifood.com/hu/orarend.html