Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
Az ünnepek köüzeledtével egyre gyakrabban lesz a sütemények egyik hozzávalója a kókuszreszelék. Mit érdemes tudni a kókuszról?
A Magyarországi Whisky Egyesület 2011 októberében immár második alkalommal rendezi meg a Whisky Show-t a budapesti Ramada Plaza Hotelben.
Borecetünk Tokaj szívében fogant, a kézzel szüretelt és a válogatott szőlőfürtök, majd a belőlük készülő kiváló tokaji borok gyermekeként. Termékeik már megrendelhetők a Lekvárosház oldalon is!
A METRO Vevőakadémián bemutatták a halgasztronómiai kurzusok oktatójának legújabb könyvét a Corvina Kiadó gondozásában.
Kaldeneker Gyuri nem először látogatott ki a szigetre. Tavaly egyszer már részt vett egy kurzuson, amolyan megfigyelői státuszban, majd a Finománia vásárain is megjelent csodás lekvárjaival.
A Somersby cider frissítő alma ízével a skandináv országok után a magyar közönséget is meghódítja idén nyáron. (x)
A maracuját frissen a fáról szedve fogyasztják, vagy gyümölcsként tálalják, mikor is a bogyókat félbevágják, és a magköpenyt a nagyon ízletes pulpával együtt kikanalazzák; a magok is ehetők.
2011. május 28-án ismét kinyílnak a strázsahegyi pinceajtók, hogy borral és mindenféle jóval várják a hegyre érkező vendégeket.
Hazánk egyik legnépszerűbb gasztroblogja a Lila Füge (www.lilafuge.hu). Szerzője, Havas Dóra 2006-ban indította útjára – jóval azelőtt, hogy a gasztroblogok ilyen népszerűvé váltak volna.
Gyertek el Ti is, találkozhattok az igazi francia piac hangulatával! Én is ott leszek, és vásárolhattok a különleges lekvárjaimból, borzselékből.