Blog

Engedd, hogy más fizessen helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

2014. április 28. Életmód

Ha meghalljuk a rebarbara nevet, azonnal egy gyönyörű dívára gondolhatunk. A név annyit jelent: barbárok gyökere. Ez az egyik kedvencem: sok finomság készülhet vele: rebarbarás málnakrém-leves, rebarbara chutney, rebarbarás eperlekvár, vagy rétes, pite, kosárka.

2014. március 31. Blog

Az IKEÁ-ban április elsejétől lehet megismerkedni az új konyha családdal, ebből az alkalomból többször is találkoztattok velem a konyhaosztályon. Legközelebb április 18-19-én egész nap főzhettek velem a budaörsi áruházban, ahol salátaönteteket készítünk, kóstolunk.

2014. április 08. Blog

Nem is gondoljátok, mennyit kell mosogatnom nap, mint nap. A finom fogások, lekvárok elkészítésekor sok szennyes edényt termelünk, folyamatosan kell tisztítani a lábosokat, tányérokat, evőeszközöket. Van, amikor nekem sincs időm, kedvem azonnal mosogatni, így másnapra marad a feladat. Egy jó mosószerrel már talán már ez sem lenne probléma. Teszteltük az új PUR mosogatószereket, hogy valóban leviszik-e az odaszáradt ételeket.

2014. március 13. Életmód

Hogyan együk a zöldségeket, melyiket érdemes nyersen és melyiket érdemes főtt ételben fogyasztani? A sok értékes tápanyag közül, amit a zöldségek tartalmaznak, némelyek akkor hasznosulnak a legjobban, ha nyersen fogyasztjuk el őket, némelyek meg akkor, ha inkább főtt ételben kerülnek elénk. A paradicsom például főzve jobb. Fogyasztási kalauz következik zöldség kedvelőknek.

2014. április 02. Hobbim

Neked is vannak a hűtőben ottfelejtett ételek, dobozok? Több hete megvásárolt, kinyitott üvegek, elszáradt ez-az, vagy esetleg már felismerhetetlen holmik? Ha igen, itt az ideje a hűtőt kitakarítani és egy kicsit rendbe szedni.

2014. március 10. Utazás

Zsűritag voltam a Vacsoracsatában. Ebben a versenyben a Fővárosi Kossuth Lajos Gyermekotthon és Általános Iskola növendékei vettek részt, és megmutatták, hogy milyen finom édességeket tudnak készíteni. A jó hangulatú délutánon beszélgettünk sütés-főzésről és persze megkóstoltuk a remek süteményeket.